Melyik a legjobb fehérje vízzel kombinálva?
Figyelt kérdés
még talán a vanília amitől nincs instant hányinger, de már unom nagyon2015. márc. 17. 23:50
1/3 anonim válasza:
Vizzel egyiknek sincsen kimondottan jó ize.Esetleg próbalj ki valamilyen cukormentes szirupal izt adni neki.Bizok benne,hogy lány vagy.Egy fiú nemlehet ennyire kényes:)
2/3 anonim válasza:
Van kb 600 márka, szóval van választék. Nekem szinte minden márkából megfelelő a csokis vagy a vanília, de nem is vagyok finnyás gyerek. De azt is csinálhatod, hogy veszel ízesítetlen proteint és magadnak úgy ízesíted ahogy akarod. Pl veszel Myprotein impact whey-t és ahhoz veszel még Myprotein ízesítő cseppeket. Ebből annyit csepegtetsz, ahogy neked megfelelő az izék intenzitása.
3/3 anonim válasza:
Milyen márkájút használsz? Nekem a 100% whey prot professionalból a csokis, meg a mogyorós csokis nagyon izlik, szóval csokissal nem lőhetsz mellé. (kivéve ebből a fajtából a málnás csokis, mert az hányinger)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!