Másnaposan pihenjek?
Tegnap este megittam 6 sört, egy kicsit másnapos vagyok, és észre vettem a tükörben, hogy elég sok víz eltűnt rólam, sokkal jobban kirajzolódnak az izmaim (pedig próbáltam pótolni a folyadékot, mondjuk a sör nem tudom, hogy mennyire dehidratál), kicsit több, mint fél kilóval könnyebb is lettem.
Nem tudom, hogy melyik lenne célszerűbb, edzeni vagy pihenni. Elég sokáig aludtam, majdnem 12 órát.
Tekintve, hogy aludtál 12 órát, valószínűleg már nem vagy olyan sz.arul. Szerintem menj le edzeni, de inkább átmozgató jelleggel. A fontosabb gyakorlatokat csináld meg, a többit hagyd ki. Hamar megvagy vele, és nem marad ki az edzésed.
Az alkohol úgy általánosságban dehidratál. Bármiből megiszol annyit, hogy úgy jobban megérezd, az már látványos mennyiségű vizet vonhat el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!