Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az ilyen oldal miért működhet?

Az ilyen oldal miért működhet?

Figyelt kérdés

Csak hazugságot írnak a cikkeikbe

[link]

2015. jún. 5. 21:35
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
jó de tegyék már hozzá hogy embertelen mennyiségről beszél,nem napi adagról...
2015. jún. 5. 22:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én már megszoktam ezt az agyatlan hozzáállást.
2015. jún. 5. 22:26
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond, hogy 1 kutatás ezt mutatja ki, egy másik meg azt. És nincs elfogadott mérték rá, legfőképp mert, emberenként eltérő, és x ezer dologtól függhet még hogy mi a káros dózis.

Lényeg hogy tudományosan nincs megállapítva hogy mennyitől, de okozhat károkat.

Mondjuk megkérdezném, hogy akik lepontoztak, szerintük miért nem volt hasznos a válaszom...

Ja hogy mert nem az ő véleményüket szajkóztam agy nélkül? Meg nem azt mondom hogy "jah! az orvosok mint ostobák, nem értenek hozzá! bezzeg én randommarci a netről, bunnytól szerzett minden kifinomult információ tudatában! BEZZEG ÉN!"

Kapjatok már az agyatokhoz kicsit. Vagy akkor legalább annyit nyögjön ide, hogy "szerintem nincs igazad, mert:" és ki lehet fejteni, de ez a random "csak lehúzom, mert magyar vagyok, és leszrom, meg amúgy is rossz napom volt, és dögöljön meg a tehene" mentalitást nagyon utálom.

Ami kérdést kiírtam a szteroidokról is, nagy pofázás, meg óbégatás volt, de hirtelen nagy csönd lett...

2015. jún. 5. 23:33
 14/24 A kérdező kommentje:

"

Az a gond, hogy 1 kutatás ezt mutatja ki, egy másik meg azt. És nincs elfogadott mérték rá, legfőképp mert, emberenként eltérő, és x ezer dologtól függhet még hogy mi a káros dózis.

Lényeg hogy tudományosan nincs megállapítva hogy mennyitől, de okozhat károkat. " 1-2 gramm senkinek se lehet káros,olyan adaggal kell kutatást végezni,nem 1-2 dkg-mal

ui:én nem pontoztam senkit

2015. jún. 5. 23:41
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy kutatásnak nem az a lényege, hogy megtudjuk mi a legoptimálisabb a testépítőknek (hacsak nem direkt erre specifikált), hanem fognak egy anyagot, és megvizsgálják a szervezetre kifejtett hatását. Fognak 100 állatot, és 10 es csoportokban más dózist kapnak belőle X ideig. Aztán meg vizsgálják hogy mi a reakció.

És mivel nem emberen végzett a kísérlet, ezért még csak nagyjából se tudják megmondani hogy mekkora az a mennyiség ami emberre veszélyes. Mert az állatnak más a súlya, más az emésztése, a szervezete, annak a reakciói is eltérhetnek, és még az se mindegy hogy milyen úton adagolták.

Ezek a dolgok marhára nem egyszerűek, és nem egyértelműek. Aki kicsit is belelát az ilyen témába, az tudja az ilyesmit. Pontosabban nem tudja, csak sejtése van arról hogy mennyi mindent nem tud a témával kapcsolatban. Nem véletlen hogy éveket tanulnak (csak a felsőoktatásban 5-8) azért hogy kutató lehessen valaki. És akkor is még csak egy noob.

Nah mind1, csak egy kis esti ismeretterjesztés volt. És kinek nem inge a lepontozás. Úgyis leszrom hogy mennyi a %om, csak utálom hogy egy értelmes válaszra, vagy konstruktív, értelmes vitára képtelenek az emberek.

2015. jún. 5. 23:55
 16/24 A kérdező kommentje:

de még mindig azt nem érted hogy a kérdező arra volt kíváncsi hogy rendszeres taurin használatnak milyen veszélye van,nem a nagy dózisra volt kíváncsi,és a doktor a normál dózisra írta ezeket a válaszokat

"rövid távon fokozza a hangulatot, a memóriát javítja"

embertelenül nagy dózisnál nem javítana az semmit,ebből a részletből látszik hogy a normál adagolásra értette ezt az orvos és ezért ír hülyeségeket

2015. jún. 6. 00:02
 17/24 anonim ***** válasza:
Jókor tetted ki ezt a kérdést, pont most akarom kipróbálni a taurint és már rendeltem is egy kg-ot.
2015. jún. 6. 00:02
 18/24 A kérdező kommentje:
17. én is tervezem hogy rendelek
2015. jún. 6. 00:04
 19/24 anonim ***** válasza:
Holnap hozza a futár. Akkor mennyit kell belőle betolni hogy még ne adagoljam túl? Fél kávéskanál jólesz?
2015. jún. 6. 00:05
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Senkinek nem lesz semmi baja, ezek nem mérgek. Fontosak lehetnek a kutatások információszerzés céljából, igaza van a 76-osnak. Egy állatnak másra reagálnak a receptorai, más a hormonrendszere stb.

Viszont a média és az orvosok/szakemberek felelőssége lenne, hogy ne úgy álljanak hozzá a témához mint egy fogyatékos. Sajnos a valóság az hogy tényleg nem túl értelmesek. A másik pedig amit már írtam az irányított kutatások ahol elferdítik az igazságot/más színben tüntetik fel.

2015. jún. 6. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!