Az ilyen oldal miért működhet?
na meg hogy a kreatin
"károsíthatja a vesét, rohamkeltő hatása is lehet"
Birkózó haveromnak azt mondta a szemész, hogy a növekedési hormon miatt romlik a szeme és hagyja abba azonnal. Erre a csávó: ha így lenne akkor most nem busszal jöttem volna.
Egyébként nem feltétlenül hazugságot írnak, csak az, hogy patkányonak 2 gramm/tsk taurint meg embertelen mennyiségű kreatint adnak és negatív hatásokat tapasztalnak, annak nem feltétlenül kéne releváns információnak lennie. De ilyenek ezek a kutatások indokolatlan baromságokat "kutatnak" sok millió euróért, hogy kihozzanak egy nekik tetsző eredményű tanulmányt. A legtöbb kutatást multicégek, vagy gyógyszergyárak rendelik meg , és finanszírozzák.
Semmi rossz nincs írva a cikkben. Ezeket tudományos munkák bizonyítják, és támasztják alá. Meg kell nézni, hogy mindenről feltételes módban ír. okozHATJA, károsítHATJA. Ez függ dózistól, használati időtartamtól, egyéni érzékenységtől, meg még ég tudja miktől.
A kérdés ez volt:
"Fogyasztott tiszta kreatin koncentrátumoknak van-e valamilyen szervezetre káros hatása? A rendszeres taurin használatnak milyen veszélyei vannak?"
És pont erről tájékoztatott. Vannak veszélyei, ha túladagolod, és sokáig használod. Ő azt nem tudhatja hogy te mit szándékozol, és mennyit, csak tájékoztat, hogy "hé haver, ezeket vedd számításba", és nem azt hogy "ha csak a nyelved hegyéhez is hozzáér beledöglesz"
Szóval ennyi. Azt kéne látni ami oda van írva, és nem azt amit látni akarsz.
Ennek ellenére azt jóváírom, hogy még az orvosok körében is sok a tévhit ezekkel kapcsolatban (mert sokan a "hozzá ne nyúlj, mert megöl" vonalat képviselik), de ez az írás teljesen korrekt. Veszélyeire kérdezett rá, és arról lett tájékoztatva.
nekem is azt mondta a védőnő, le kéne állni!
16 évesen!
azóta többszörös ifjúsági és open bajnok lettem ebben a sportban.
ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!