Ha ehhez rakok egy kis kakaóport, hogy legyen íze akkor nem lesz baj?
2015. jún. 4. 18:06
11/22 A kérdező kommentje:
vagy Biotech, Joe Weider, Fullforce
2015. jún. 4. 19:45
12/22 anonim válasza:
Szutyok... vettél már életedben fehérjét?
Az egyik legjobb ár-érték arányú, és ezt nemcsak én mondom, hanem szépség.egészség is, aki régebb óta benne van a témában, de vannak még páran
13/22 A kérdező kommentje:
Hát gratulálok ha az ár-értékre mész. xD felfúj aztán meg nem lehet abbahagyni az edzést mert összeesel és olyan leszel mint a piszkafa.
Minőség ember, minőség.
2015. jún. 4. 19:52
14/22 anonim válasza:
Nem fúj fel. Akkor fúj fel ha a/allergiás vagy-érzékeny vagy tejfehérjére/laktózra b/nincs elég emésztőenzim/laktáz a szervezetedben illetve túl sok a tejcukor az adott fehérjében.
Attól nem lesz jobb semmi, hogy a biotech neked hozzárak egy csomó aromát és ízesítőt.
15/22 anonim válasza:
OMG ha neked ennyi eszed van ez nem a te sportod
16/22 A kérdező kommentje:
Van egy haverom aki ilyen olcsó fehérjéket vett és vizes lett tőle az izma és összeesett. Okostojások.
2015. jún. 4. 20:02
17/22 anonim válasza:
vizes lett az izma XDD
az izmok 70 %-a víz
18/22 anonim válasza:
Régóta keresek ilyen felfújó fehérjét az autómba, múltkor volt egy defektem, jól jött volna...
19/22 anonim válasza:
Most, hogy itt a nyár én is csak ezt a felfújós fehérjét veszem. A csajok imádják a felfújt izmaimat és mivel nem tudok úszni sem, még a vízen is segít fennmaradni.
20/22 anonim válasza:
Egyed a sz@r cukrodat hülyegyerek, addig itt sírok a röhögéstől egy keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!