Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy kicsit szeretnék hasból...

Egy kicsit szeretnék hasból leadni, ehhez ajánlanátok pár tippet?

Figyelt kérdés

Nos egy olyan egy hónapos diétára gondoltam, izmot felszedni nagyon már nem akarok, és nem vagyok vizes se. Valahogy mindenhol szálkás vagyok kivéve a hasamon, de nincs pocakom:). Nem vagyok egy hízós fajta, és nem is jelent majd nagy lemondást ha bármilyen kaját el kell hagynom.

Heti 2x elmennék lépcsőzni az itthoni kondizás mellett.

Írnátok egy olyan diétát ami nektek bejött, esetleg az 1 hónap után is tudnám egy lightosabb verzióját folytatni?

2015. máj. 11. 12:47
 1/2 Tyler913 ***** válasza:

Rendes szálkásító étrend,plusz rendszeres aerob és súlyzós edzések.

Számold ki a tápanyagszükségleted,és menj lefelé napi 2,5 g/tskg szénhidráttól. Hogy meddig kell lemenned,az függ az anyagcseréd sebességétől és attól is,mennyire vagy zsíros. Úgy tapasztalom,minél szálkásabb az ember,annál több aerob mozgás/+ keményebb kalóriamegszorítás kell a zsírleadáshoz.

Ha eleve nem vagy zsíros,akkor nem kizárt,hogy 1,5 g/tskg-ig le kell menned. Ez alá viszont már nem javaslom.

A heti két lépcsőzés,hacsak nem vagy eleve szálkás ektomorf alkat,szerintem kevés lesz. Legyen inkább kiindulásnak heti 3-4x35-45 perc,aztán meglátod,milyen eredményt hoz. Reggel,éhgyomorra a legjobb.

A fehérjebeviteled tartsd magasan.

2015. máj. 11. 13:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Sima szálkásító étrend és aerob/kardió.
2015. máj. 11. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!