Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A multivitamint illetve a + c...

A multivitamint illetve a + c vitamint mikor a legidálisabb bevenni?

Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 15:05
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
az infulenza vs c vitamin hatákonyságát meg azt hiszem a mindennapi tapasztalat is igazolja
2015. jún. 4. 21:43
 12/24 schocko ***** válasza:
0%
...akkor olvass bele még egyszer azokba az állítólagos könyvekbe...hol igazolódik a c-vitamin szerepe ? Tudnál erről valami tanulmányt prezentálni?
2015. jún. 4. 22:17
 13/24 anonim ***** válasza:

Én csak egyet kérek. Mutass már valami bizonyítékot arról amit mondasz. Én egy meggyőzhető ember vagyok. Viszont nem fogok leugrani a szakadékban, mert bekiabálásra azt állította vki hogy tudok repülni, csak hinni kell benne.

Forrás.

Forrás!

FORRÁS!

2015. jún. 4. 22:53
 14/24 A kérdező kommentje:

sokféle antigén leküzdésében van szerepe, tehát az infulenza vírusokéban is, természetesen nem közvetlenül

de ha lehet inkább te nevezd meg a forrásaidat

hogy ne érje szó a ház elejét én is megnevezem:

[link]

is akkor itt már be is szerezheted ha ennyire nem hiszel nekem

2015. jún. 4. 22:56
 15/24 schocko ***** válasza:
2015. jún. 5. 11:03
 16/24 schocko ***** válasza:
2015. jún. 5. 11:09
 17/24 schocko ***** válasza:

"Von Multivitamintabletten zur Vorbeugung von Erkältungen rät Klaus Richter vom Bundesinstitut für Risikobewertung (BfR) deshalb prinzipiell ab. „Die Einnahme von hochdosierten Supplementen ist für die meisten Menschen nicht zielführend“, sagt Richter. Es gebe keine ausreichenden Hinweise und keine sicheren Belege dafür, dass Nahrungsergänzungsmittel für gesunde Menschen ohne tatsächliche Indikation sinnvoll seien. „Vitamin-C-Tabletten und Zink können Erkältungen nicht verhindern, ja nicht einmal in einem relevanten Maß verkürzen.“

Auch für die DGE besteht kein Anlass für eine routinemäßige Einnahme von Nahrungsergänzungsmitteln. „Die Wirksamkeit der Supplementation von Vitamin C und Zink zur Prävention und Behandlung von Erkältungen in der Allgemeinbevölkerung ist wissenschaftlich nicht bewiesen“ sagt Silke Restemeyer."

2015. jún. 5. 11:12
 18/24 anonim ***** válasza:

TELJESEN JÓ! Mindent értek

Janem. Próbáld már meg minimum angolul

2015. jún. 5. 18:27
 19/24 schocko ***** válasza:
Mivel mindkét nyelvet beszélem így nem lenne gond, de gondolom magad is utánanézhetsz...
2015. jún. 5. 20:53
 20/24 anonim ***** válasza:

Jah igazad van!

Az ég meg zöld. Ha nem hiszed, akkor majd gondolom utánanézegetsz.

itt van japánul, én értem, szóval neked is kéne:

[link]

2015. jún. 5. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!