Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A multivitamint illetve a + c...

A multivitamint illetve a + c vitamint mikor a legidálisabb bevenni?

Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 15:05
1 2 3
 1/24 schocko ***** válasza:
0%
Úgy körülbelül sohasem....normális táplálkozás mellett nincs szükség vitaminkiegészítésre, még a megfázáskori magasabb c- vitamin adagolásának indokoltságát is cáfolták nemrégiben...ez van lehet nem szeretni, de kétségbe vonni nem ;)...
2015. jún. 4. 15:40
 2/24 anonim ***** válasza:
Csak az a baj ezzel a normális táplálkozással, hogyha az ember zöldségből, gyümölcsből próbálja bevinni a szükséges vitamint, akkor sok vegyszer kerül a szervezetébe
2015. jún. 4. 15:54
 3/24 anonim ***** válasza:
schocko baromságaira ne hallgass. Reggeli étkezés után told be.
2015. jún. 4. 15:56
 4/24 anonim ***** válasza:
Én reggel szoktam reggeli után, a másik felét edzés (illetve vacsora) után. Így 12-12 óra telik el a tabletták között - és a napi adagot kettő biztosítaná. Így jut a szervezetnek estére is.
2015. jún. 4. 16:19
 5/24 A kérdező kommentje:
"kétségbe vonni nem" komolyan mondom az ilyen embereket szankcionálni kéne, amég nem az ömlik az összes témában releváns szakértőtől ,vagy legalább a felükből hogy nem kell vitamint szedni addig kiba*****ul kétségbe lehet vonni
2015. jún. 4. 16:47
 6/24 A kérdező kommentje:
többieknek pedig köszönöm, elnézést de a rosz dolgok mindig feltűnőbbek, mennek a zöld kezek
2015. jún. 4. 16:50
 7/24 schocko ***** válasza:
0%
Pedig tényleg így van, egy legújabb német kutatás eredménye...de szedjétek, mert ti okosak vagytok...
2015. jún. 4. 20:08
 8/24 A kérdező kommentje:
ja és a chamtrail is tény, biztos, csodálkozom ,hogy nem brit és nem német kutatókra hivatkozol, honnan az információ csak nem a szellemvilág.hu-ról?
2015. jún. 4. 20:23
 9/24 schocko ***** válasza:
0%
...persze hogy az, s a testépítők sem hiúak, csak unaloműzésként gyúrnak, s sohasem fáznak, mert a lemosott barnító még hónapokig melegen tartja őket........a szervezet a c-vitamin kivételével minden vitamint tud szintetizálni...ez egy tény...ha esetleg jártál általános iskolába, akkor most nem mondtam újat...a c-vitamin viszont normál esetben, szóval amikor az ember nem hajótöröttként hánykódik hónapok óta a nyílt vízen kivételével elegendő mértékben bevitelre kerül normális táplálkozás útján...ez is tény...a vitaminok túladagolása veszélyekkel jár, például vannak megfigyelések a prosztatarák gyakoriságának növekedésére a folyamatos multivitamin bevitel következményeként...ezek is tények...ez a német vizsgálat, amit a minap hallottam, az a c-vitamin eredménytelenségét bizonyította influenzás megbetegedések megelőzésében, lefolyásában....majd lesz róla magyar cikk is gondolom..
2015. jún. 4. 21:18
 10/24 A kérdező kommentje:
orvostanhallgató vagyok, hogy minden kétséget kizárjak, ellenőriztem az élettantankönyvben a tudásomat... még biztosabb lehetek abban ,hogy baromságokat írsz
2015. jún. 4. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!