A kenyeret miért tekintik annyira rossz ch forrásnak?
Figyelt kérdés
sokan említik mint példát a rossz táplálkozásra (pl Bunny)
mi ennek az oka, tényleg ennyire káros lenne?
2015. jún. 3. 21:29
1/5 anonim válasza:
A benne lévő liszt miatt,viszont helyette ehetsz teljes kiőrlésű kenyeret.
3/5 A kérdező kommentje:
De akkor pl a barna kenyér "jó ch"?
2015. jún. 3. 21:48
4/5 anonim válasza:
Mert glutén van benne, mert a fehér kenyér egy feldolgozott élelmiszer, mert egy rakás hulladék adalékanyag van benne. Gáz ha ezt valaki nem tudja.
5/5 anonim válasza:
Nem, a teljes kiőrlésűben ugyanaz van, mint a fehérben, csak még pluszban egy kis egyéb. Amitől sokakat jobban laktat, lassítja a felszívódást... De ennyi, ettől még ugyanúgy gluténos és nem válik a rossz jóvá, bár a fogyókúrázók szemében az egyik a kerülendő ördög, a másik viszont a piedesztálra állított szent. Ez sose jött le nekem, bár OK, hogy valamivel jobb, de miért állnánk meg itt?
A szénhidrátbombasága is gond nekem, de Nektek nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!