Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kenyeret miért tekintik...

A kenyeret miért tekintik annyira rossz ch forrásnak?

Figyelt kérdés

sokan említik mint példát a rossz táplálkozásra (pl Bunny)


mi ennek az oka, tényleg ennyire káros lenne?


2015. jún. 3. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
A benne lévő liszt miatt,viszont helyette ehetsz teljes kiőrlésű kenyeret.
2015. jún. 3. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
a fehér kenyér egészségtelen
2015. jún. 3. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
De akkor pl a barna kenyér "jó ch"?
2015. jún. 3. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert glutén van benne, mert a fehér kenyér egy feldolgozott élelmiszer, mert egy rakás hulladék adalékanyag van benne. Gáz ha ezt valaki nem tudja.
2015. jún. 3. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem, a teljes kiőrlésűben ugyanaz van, mint a fehérben, csak még pluszban egy kis egyéb. Amitől sokakat jobban laktat, lassítja a felszívódást... De ennyi, ettől még ugyanúgy gluténos és nem válik a rossz jóvá, bár a fogyókúrázók szemében az egyik a kerülendő ördög, a másik viszont a piedesztálra állított szent. Ez sose jött le nekem, bár OK, hogy valamivel jobb, de miért állnánk meg itt?

A szénhidrátbombasága is gond nekem, de Nektek nem :)

2015. jún. 3. 23:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!