Minoo kérdése:
Futás helyett valami hasonló mozgás rossz idő esetén?
Figyelt kérdés
Kétnaponta járok futni, általában 3-4 kilométereket. A természetben futok, kint az utcákon, de sajnos néha előfordul, hogy rossz az idő, nagyon erős a szembe szél vagy esik az eső. Ilyenkor mit sportoljak/mozogjak idebent, hogy hasonló eredményt érjek el, mint futásnál? Futógépet nem engedhetek meg magamnak, kerékpározás kilőve az idő miatt (= szobabicikli is szintén pénz és hely hiányában). És ha tudtok valamit, valami javaslatot is kérnék, hogy mennyit és hogyan mozogjak. Köszönöm a válaszokat előre is! ^^ 15/L2015. máj. 20. 18:57
2/7 anonim válasza:
Hasonló eredményhez én talán a sétálós kitörést ajánlanám, egy kis ugrálókötelezéssel kiegészítve.
3/7 anonim válasza:
Én mindig futok esőben is. Ha futsz, nem fázol meg.
Ha nem lehet futógéped, szobabiciklid akkor nagyjából minden lehetőség kilőve. (amúgy mi a baj az esővel? Futás után úgyis lezuhanyzol, nem? Szerintem jobb nyáron esőben futni, mint 40 fokban.)
5/7 anonim válasza:
4
"Futógépet nem engedhetek meg magamnak"
6/7 anonim válasza:
Mert csak az segít. Ha tènyleg nem engedheted meg magadnak akkor mást csinálj. Pl. Fekvő, helybenfutás vagy szobában fuss körbe-körbe.
7/7 anonim válasza:
rossz időben, vagy mikor annyira antiszoc vagyok, hogy egyáltalán nincs kedvem kimozdulni, akkor step-padozok tv nézés közben, egy átlagos 40-50 perces sorozatrész alatt úgy le lehet izzadni vele, hogy szabályos pocsolya van alattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!