Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért mondják hogy a szilárd...

Miért mondják hogy a szilárd úton bevitt táplálék olcsóbb mint a táplálék kiegészítő?

Figyelt kérdés

Most számoltam a kazeinnel kapcsolatban:

amig a 100% casein complexnél 9.95 ft-ba jön ki egy gramm fehérje,

addig a tesco-s cottage cheesenél 31.04 ft-ba kerül grammja.

Akkor miért mondják hogy jobban megéri a rendes kaja és csak az vegyen tápkieget akinek plussz pénze van? :)

2015. jún. 2. 13:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

--gömb--

Mi szánalmas?

2015. jún. 2. 16:24
 12/19 anonim ***** válasza:

--gömb--

10-es, a növényit leszámítva csak azt, a fő étrendem szerint. Más kérdés, hogy most nem siettem beszerezni az új csomagot, úgyhogy csirkemellet ettem az utóbbi néhány napban. De ha meglesz a következő adag, akkor megint csak az lesz a fehérjeforrás.

A standard ch forrás a fénymag, ennek mondjuk 15 % a fehérje tartalma, ami nem rossz.

Mást nem eszek ha ezek megvannak, legfeljebb néha az íz miatt, elenyésző mennyiségben. A vitamin bevitelre a füvet használom, illetve fenyőt (tűlevelet).

2015. jún. 2. 16:36
 13/19 anonim ***** válasza:

A tojásnál ugyanez 4-5 ft :) (Csak fehérjét is lehet enni, s nem muszáj zsírszegényen testépíteni, bár az a tipikus.)

Lazacnál 2 ft is lehet, remek hatalmas szeleteket lehet venni halcsont néven, szinte semmi hulladékkal. Persze az pláne zsíros, de finom.

2015. jún. 2. 16:41
 14/19 A kérdező kommentje:

Tojásnál a 4-5 ft hogy jött ki?

Egy tojás fehérjetartalma mennyi?

2015. jún. 2. 16:47
 15/19 anonim ***** válasza:

gömb:

A wpc80-at honnan szoktad venni? Hány grammot viszel be egy nap? Mennyibe van így egy hónapba?

2015. jún. 2. 19:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Egy tojásban lévő fehérje kb. 3 g ami a tojásfehérjében van és 3 g ami a tojássárgájában, és egy tojás kb. 30 Ft, tehát 5 Ft/g, ha csak a tojásfehérjét eszed meg belőle akkor 10 Ft/g
2015. jún. 2. 19:47
 17/19 anonim ***** válasza:

--gömb--

15-ös: A Buda Family-től (wheyprotein.hu).

Itt 3800/kg.

Ha nem sajnálom a pénzt, akkor 250g/nap.

Így kb 1000/nap a fehérje és ehhez jön a fénymag amiből bruttó 1,2 kg kell hogy 1 kg legyen belőle (mert hántolatlanul lehet csak kapni). Ez kb 420 ft/nap.

A kalória így ~4500/nap.

2015. jún. 2. 20:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Napi egy ezresért miért nem veszel inkább csirkemellet? Mondjuk a fehérjepor több szempontból is praktikusabb.
2015. jún. 2. 21:08
 19/19 anonim ***** válasza:

--gömb--

18-as: Megválaszoltad a kérdést. Meg olcsóbb is. 1000 ft-ért nem nagyon kapsz 1kg csirkemellet, én legalábbis még nem láttam ennyiért.

2015. jún. 3. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!