Miért mondják hogy a szilárd úton bevitt táplálék olcsóbb mint a táplálék kiegészítő?
Most számoltam a kazeinnel kapcsolatban:
amig a 100% casein complexnél 9.95 ft-ba jön ki egy gramm fehérje,
addig a tesco-s cottage cheesenél 31.04 ft-ba kerül grammja.
Akkor miért mondják hogy jobban megéri a rendes kaja és csak az vegyen tápkieget akinek plussz pénze van? :)
--gömb--
10-es, a növényit leszámítva csak azt, a fő étrendem szerint. Más kérdés, hogy most nem siettem beszerezni az új csomagot, úgyhogy csirkemellet ettem az utóbbi néhány napban. De ha meglesz a következő adag, akkor megint csak az lesz a fehérjeforrás.
A standard ch forrás a fénymag, ennek mondjuk 15 % a fehérje tartalma, ami nem rossz.
Mást nem eszek ha ezek megvannak, legfeljebb néha az íz miatt, elenyésző mennyiségben. A vitamin bevitelre a füvet használom, illetve fenyőt (tűlevelet).
A tojásnál ugyanez 4-5 ft :) (Csak fehérjét is lehet enni, s nem muszáj zsírszegényen testépíteni, bár az a tipikus.)
Lazacnál 2 ft is lehet, remek hatalmas szeleteket lehet venni halcsont néven, szinte semmi hulladékkal. Persze az pláne zsíros, de finom.
Tojásnál a 4-5 ft hogy jött ki?
Egy tojás fehérjetartalma mennyi?
gömb:
A wpc80-at honnan szoktad venni? Hány grammot viszel be egy nap? Mennyibe van így egy hónapba?
--gömb--
15-ös: A Buda Family-től (wheyprotein.hu).
Itt 3800/kg.
Ha nem sajnálom a pénzt, akkor 250g/nap.
Így kb 1000/nap a fehérje és ehhez jön a fénymag amiből bruttó 1,2 kg kell hogy 1 kg legyen belőle (mert hántolatlanul lehet csak kapni). Ez kb 420 ft/nap.
A kalória így ~4500/nap.
--gömb--
18-as: Megválaszoltad a kérdést. Meg olcsóbb is. 1000 ft-ért nem nagyon kapsz 1kg csirkemellet, én legalábbis még nem láttam ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!