Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akik elkezdik a testépitést...

Akik elkezdik a testépitést mint pl én és rendesen is akarnak kajálni azok nem esznek kenyeret, kiflit? és ha az illető még iskolás az hogy oldja meg ha kb csak kenyeret, vagy kiflit visz, mert ugye iskolába nem oylan jo vinni rizst meg csirkecombot

Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 08:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem testépítek, de az IF megvan. Pont hogy akkor van kevesebb energiám (s vagyok éhesebb), ha többször eszem (főleg ha szénhidrátot)... IF-re születtem, szerintem már gyerekkorban ráálltam, előtte rossz volt, utáltam reggelizni. Az a jó, ha az ember megtalálja azt a módszert, ami neki bejön. Nem vagyunk egyformák, hiába hasonló valahol a testműködésünk, enni sem ugyanúgy célszerű mindenkinek.
2015. jún. 1. 03:10
 22/23 anonim ***** válasza:

nem tudom, érdekes amit írtok, korábban nem hallottam még erről az étrendről, de elhiszem, hogy bejött nektek. Eltérőek az emberek, nem mindenkinek ugyanúgy mennek a dolgok. Bár szerintem, ha nagy átlagot nézünk, azért több embernek felel meg a több kisebb kaja (igaz, erre nincs tudományos alátámasztásom, csak abból indulok ki, hogy az orvosok is általában ezt javasolják pl az elhízottaknak. Igen, tudom,az orvosok modanak sok butaságot is, de szerintem a többségre azért ez bejön. Persze az intenzíven sportoló ember tök más téma)

Annyi csak még, hogy talán egy iskolás gyereknek nem biztos hogy ez bejön, mert azért az agynak nem rossz, ha van egy állandó vércukoszint, és neki ugye pont az üresjáratban kellene a legaktívabbnak lennie agyban. Vagy nem jól gondolom? Az este bevitt nagy mennyiség mire feldolgozásra kerül az nyilván több idő, mint az átlag kaja adag. Lehet, hogy az pont akkorra alakítja ki a normális vércukorszintet? Kíváncsi vagyok tényleg, mert nem hallottam még erről

2015. jún. 1. 08:47
 23/23 anonim ***** válasza:

Én igazából nem hiszek az evolúció általános értelmezésében, inkább úgy szeretem kezdeni a mondandóimat (és persze erre sincs több bizonyíték mint az előzőre) hogy 'az ember már csak úgy lett teremtve' hogy önmaga szinten tartja a vércukorszintjét, akkor is ha nem eszik egy ideje. Meg sok szempontból, egyszerűen természetesebb ha ritkábban eszik az ember. Így szervezetünk működése végett: epe termelés-sűrűsödés, vércukor-inzulinszint szabályozás végett.

Bár én szeretek sokszor enni mert hát élvezeti érték.. :D

2015. jún. 1. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!