Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akik elkezdik a testépitést...

Akik elkezdik a testépitést mint pl én és rendesen is akarnak kajálni azok nem esznek kenyeret, kiflit? és ha az illető még iskolás az hogy oldja meg ha kb csak kenyeret, vagy kiflit visz, mert ugye iskolába nem oylan jo vinni rizst meg csirkecombot

Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 08:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Egészségügyi szempontból nem a legjobb de én anno sokszor betoltam a csirkét a szendvucsbe paszirozva,tobb volt a hus mint a zsemle. általában szénhidrátnak meg melle egy csomag háztartási kekszet megettünk. Ez van ha az embernek nincs pénze. Reggelire zabpehely vízzel stb... Megsem mondanád meg hogy nem csirke rizst ettem anno.
2015. máj. 31. 12:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Előttem néhánnyal jól mondták. Ez csak a testépítő broscience, hogy csak csirkemellet, rizst, meg zöldséget lehet enni (amit persze Bunnyék hirdetnek)..
2015. máj. 31. 13:49
 13/23 A kérdező kommentje:
Hát meg ja a másik az hoyg ha jol akarsz táplálkozni akkor ahoz pénz is kell és azért iskolásan azért pénzt szerezni nehéz.
2015. máj. 31. 19:07
 14/23 anonim ***** válasza:

Egyébként, igen, ez a másik fele. Nem muszáj mindig csirkerizst enni (direkt írom egyben, mert szinte már egybe nőttek).

Ezt annak ellenére mondom, hogy én 90% azt eszem, de csak, mert az a kedvencem, kis koromban se ettem meg mást.

Ezt kapd ki: könnyen hízó vagyok, és mégis csalónapot tartottam(egész pizza, pecsenye, profiterol) de azon kívül, hogy tele vagyok, kívülről meg sem látszik.

Eddig mindig pontosan követtem amit builderen írtak, rengeteg dolgot tanultam, de aztán elkezdtem nem rég mást, ami szinte mindennel szembe megy amit eddig tanultam, és mégis működik.

Nem akarom lehúzni a buildert, mert jók, de ne csak egy helyről szedd össze az infokat :)

2015. máj. 31. 20:09
 15/23 anonim ***** válasza:

Azt azért leírod neked miben jött be más út?

Egyébként igen, jó ha az ember nem dogmatikus, de tájékozódik. Nem köti le magát vallásos fanatizmussal bizonyos nézetek vagy elképzelések mellett, hanem befogadó más infókra is. De ez inkább az egész életben így van, nem csak edzésben vagy evésben.

2015. máj. 31. 20:27
 16/23 anonim ***** válasza:

Persze bocs az lemaradt :)

Jelenleg szálkásítok, és 3 dolgot kombinálok:

1. Intermittent Fasting

2. Carb Backloading

3. Carb cycling (erről még Vörös Zoli is beszélt az egyik Red Rock videóban)

Gyakorlatban ez úgy néz ki nálam, hogy:

22:00-tól nem eszem semmit

Kb 15kor edzem azelőtt 10g BCAA + koffein

Edzés után jön a nap első étkezése, ami egy shake (nálam ez 50 Nitro Pure Whey, 30g Carb Fast).

Hazaérek mondjuk 17:30ra és 22:00ig van időm, hogy az egész napi kalóriát bevigyem, ami ha levonom a shake-et 1650 kcal.

Pár dolgot megelőzve:

Nem, nem lassul le az anyagcseréd, és igen baromi tele leszel.

Nem, nem leszel gyengébb edzésen (persze egyén függő, lehet, hogy neked csak az első kaja után van erőd edzeni, az viszont ne tartalmazzon CH-t), csak edzés után (ez a Carb Backloading rész).

És nem, nem fog leépülni az izomzatod, mert végső soron a napi kalória megvan.

Miért jó ez?

- Nem kell csomó kaját magaddal hordani (ez ugye nyáron 30 fokban kicsit nehéz). Ugyanez a kérdezőnek nézve is jó, hiszen nem nézik ki (itt megjegyezném a kérdezőnek, hogy sz@rj le másokat ha cikiznek)

- Nem vagy éhes a lófütty adagok miatt.

- Ha hiszed, ha nem, ha hozzászoksz akkor az üresjárat szakaszok marha jók (az, hogy böjt olyan hülye szó)

- Nincs időd reggel az éhgyomros aerobra, semmi gond, még egy csomó időd van elvégezni.

16/8 óra, 18/6, 20/4 sok lehetőség van.

Az első kettő a leggyakoribb.

Az, hogy, hogy helyezed el csak rajtad múlik. Érdemes úgy, hogy amikor edzeni mész, az a böjt végére essen, és edzés után rögtön vihess be tápanyagot.

A carb cycling rész pedig szimplán annyi, hogy kevesebb szénhidrátot viszel be pihenő napon.

Szóval jah, elég sok dologgal szembe megy a dolog, nem is fog működni mindenkinek, de ez is egy opció.

2015. máj. 31. 21:33
 17/23 anonim ***** válasza:

spec a rizs olcsóbb mint a kenyér :D

egyébként igen, én is egyetértek azzal, hogy nem kell dogmatikusnak lenni. Főleg a kamasz fiúknak áltlaában tök jó gyors az anyagcseréjük, meg tele vannak növivel, szóval tlaán még ők ehetnek mellé leginkább büntetlenül. csak az irány a lényeg, hogy tudd, hogy kábé miből mennyi, aztán ha néha lecsúszik egy szendvics, hát ez van. Én azért mégis azt javaslom, hogy az alapot ne kenyérre, kiflire, zsömlére helyezd

2015. máj. 31. 21:35
 18/23 anonim ***** válasza:

IF jó, sokan szeretnek így enni (élni).

Aki meg elítéli, főleg a tipikus baromságok alapján, az szimplán okoskodó tudatlan. Sok ilyen van, viszont igazából nincs baj az ilyenekkel sem.

2015. máj. 31. 21:52
 19/23 anonim ***** válasza:

Suliba azért nem annyira tanácsos szerintem az intermittent fasting, hiába szoksz hozzá, azért kevesebb energiád lesz, mintha ennél.

Az IF is egy út,valaki konkrétan életstílusként csinálja, nem csak szálkásításkor.

A builderen meg sajnos elég sok hülyeséget írnak.

2015. máj. 31. 22:29
 20/23 anonim ***** válasza:

Én is sulis vagyok még, érzem, hogy lehetne több energiám, de azért nem tragikus :)

Persze ez én vagyok csak.

2015. máj. 31. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!