Mennyire jutok 1 hónap alatt?
szeretnék kezdeni magammal a nyár közepéig valamit, mert eléggé elhagytam magam. amit kitaláltam edzéstervet, mennyire lehet fejlődni?
alap:
naponta 2-3x:
-gugolás mindig növelem naponta 5-10el
-fekvőtámasz ezt is növelem 5-el
-tricepszkinyomás 5-10 növelés
3-4 naponta pihenőnap
hetente 3-4x
futás vagy biciklizés
Rendszeres futás, oké, meg a bicikli. Guggolást húzd ki, a legértelmetlenebb gyakorlat, ami csak létezik, csak a térdeidet teszi tönkre. A többi mehet.
De leginább futás, és futás...ne a gyorsaság legyen a cél, hanem inkább lassan, hosszabbat.
És egy hónap kevés, ez legyen rendszeres az életedben.
Hiába pontoztatok le.
A guggolás igenis csak a térdet vágja tönkre. Mást nem ér. A futást, lassú kocogáskent az elején, a túlsúlyosak is elkezdhetik, bármilyen korban.
Lehet keresni edzésterveket, amik a futás-séta kombinációtól kezdve felkészítenek a hosszabb táv elérésére is.
Nem veszem el a kérdezőtől a lehetőséget, segítek neki!
4-es voltam
nem dol ossze a vilag szamomra ha nem leszek hu de izom julius elejere vegulis :) csinalom tovabb akkor es jovo ilyenkorra izom allat leszek :D
koszonom a valaszokat
amúgy ezektől a gyakorlatoktól nemigen leszel izmosabb se főleg ha ilyen sokat csinálsz
inkább menj kondiba, olvasd el a sárga kapszulát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!