Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire jutok 1 hónap alatt?

Mennyire jutok 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés

szeretnék kezdeni magammal a nyár közepéig valamit, mert eléggé elhagytam magam. amit kitaláltam edzéstervet, mennyire lehet fejlődni?

alap:

naponta 2-3x:

-gugolás mindig növelem naponta 5-10el

-fekvőtámasz ezt is növelem 5-el

-tricepszkinyomás 5-10 növelés

3-4 naponta pihenőnap

hetente 3-4x

futás vagy biciklizés

2015. máj. 30. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:
1 honap az semmi.
2015. máj. 30. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:
egy hónap alatt max 5-6 kg minusz ( gondolom a fogyás a cél), viszonylag értelmes étrend mellet, de attól még sehol semmi izom nem lesz ami tartson, amitől nézel ki valahogy, egy hónap semmi, valóban. minimum negyed éves távlatokban kell gondolkozni akkor ha viszonylag kicsi a célod. Az "eléggé elhagytam magam" szerintem már, edzés étkezés minőségétől függően, egy 8-12 hónapos terv...
2015. máj. 30. 22:54
 3/10 anonim ***** válasza:
1 hónap alatt megtanulod a rutint.
2015. máj. 30. 23:16
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Rendszeres futás, oké, meg a bicikli. Guggolást húzd ki, a legértelmetlenebb gyakorlat, ami csak létezik, csak a térdeidet teszi tönkre. A többi mehet.

De leginább futás, és futás...ne a gyorsaság legyen a cél, hanem inkább lassan, hosszabbat.

És egy hónap kevés, ez legyen rendszeres az életedben.

2015. máj. 31. 07:41
 5/10 anonim ***** válasza:
nemigen fogsz erősebbnek kinézni
2015. máj. 31. 11:17
 6/10 anonim ***** válasza:
guggolás mint térdgyilkos és helyette alternatíva a futás egy tulsúloys embernek? észnél vagy? #4 Helyesen kivitelezett guggolás semmit nem bánt a térdeiden, aért mert te nem tudtad megtanulni hogyan kell guggolni, ne vedd el a kérdezőtől a lehetőséget..
2015. máj. 31. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Hiába pontoztatok le.

A guggolás igenis csak a térdet vágja tönkre. Mást nem ér. A futást, lassú kocogáskent az elején, a túlsúlyosak is elkezdhetik, bármilyen korban.

Lehet keresni edzésterveket, amik a futás-séta kombinációtól kezdve felkészítenek a hosszabb táv elérésére is.

Nem veszem el a kérdezőtől a lehetőséget, segítek neki!

4-es voltam

2015. máj. 31. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
1 hónap alatt nem sokat fogsz fejlődni, előbb kellett volna észbe kapni.
2015. máj. 31. 16:30
 9/10 A kérdező kommentje:

nem dol ossze a vilag szamomra ha nem leszek hu de izom julius elejere vegulis :) csinalom tovabb akkor es jovo ilyenkorra izom allat leszek :D

koszonom a valaszokat

2015. jún. 1. 16:41
 10/10 anonim ***** válasza:

amúgy ezektől a gyakorlatoktól nemigen leszel izmosabb se főleg ha ilyen sokat csinálsz

inkább menj kondiba, olvasd el a sárga kapszulát

2015. jún. 1. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!