A huzodszkodas semmiben se msabb a tobbi osszetett gyakorlatnál.
4-8 ismétlés az kell izomhoz és erőhöz.
2015. máj. 30. 00:43
4/10 anonim válasza:
15 ismétlés még belefér.
2015. máj. 30. 05:42
5/10 anonim válasza:
Nem 4-8 ismétlés kell. Az semmi. 4 húzódzkodásnál még semmi erőd nincs, de ha már megtudsz csinálni 5x15-öt, akkor azért már jóval szívósabb és erősebb vagy. Az alacsony ismétlésszámot én nem vonatkoztatnám saját súlyos gyakorlatra. Sőt sokszor érdemes felmenni 20-ig is, de láttam már olyat is aki 2x50-et csinált közepes súllyal és ezzel javította meg a nagy súlyos rekordját. Húzódzkodásból én olyan 10-20 közötti ismétlést mondanék,
aztán ha már ez lazán megy, akkor pakolj magadra súlyt. Nem kötelező elmenni 20-ig, az is elég lehet, hogy ha csak 10-et csinálsz és ha már jól megy 10, akkor akasztasz magadra súlyt. De sokszor meglepetésként hathat az izmokra, ha megpróbálod magas ismétlésszámmal bombázni őket. Én minden nap húzódzkodom jelenleg, minden nap eggyel több ismétlést csinálok és az eddig erőtlen hátizmom előbukkant, szépen kirajzolódott és rengeteget nőtt, míg ameddig csak 3x4-et csináltam semmi nem látszott belőle. De ez csak az én tapasztalatom, mindenki azt csinál amit akar.
2015. máj. 30. 11:56
6/10 anonim válasza:
Rakj fel magadra 50 kg-ot es huzodzkodj 4-et. Ha ahhoz semmi ero nem kel..
2015. máj. 30. 13:43
7/10 anonim válasza:
Arról nem volt szó, hogy 50 kilót rak magára. Először kell egy alap saját súllyal szerzett erő. Aztán felrakhat 10 kilót. Utána kicsit többet. És így tovább. Itt már elég 10 ismétlés.
2015. máj. 30. 13:50
8/10 Tyler913 válasza:
Na most az is kérdés,hogy néz ki nálad egy húzódzkodás. Mert hanyag technikával én is csinálok neked huszat. De ha teljes mozgástartományban (fej a rúd fölé ér,és majdnem fullra leengeded magad) csinálod,akkor sokkal,sokkal nehezebb. Ha ez utóbbiból megy a sokszor sok ismétlés,akkor érdemes elgondolkodni plusz súly használatán. De ha hanyag a végrehajtás,azzal csak az ízületeidet veszélyezteted,különösen,ha még súlyt is aggatsz magadra.
2015. máj. 30. 16:38
9/10 anonim válasza:
Teljes mozgástartomány, áll a rúd felett, ha jó erőben vagyok akkor mellkassal érintem, lassan engedem le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!