Nálatok is szokott olyan lenni, hogy egyes edzéseken
visszaestek egy gyakorlatban?
Figyelt kérdés
Mindegyik gyakorlatot úgy végzed,ahogy szoktad,de pl.fekvenyomásnál nem megy a szériasúly.Csak annál az egynél.Következő edzésnél meg már rendesen megy.
Előfordulhat, ha mondjuk nem ettél eleget, már fáradt vagy stb. De alap esetben, ha rendszeresen edzel, ennek nem nagyon kéne megtörténnie.
2015. máj. 28. 20:47
2/6 anonim válasza:
Kevesebb kaja, rossz kedv, lehangoltság, fáradtság. Esetleg rossz időjárás, van akit ez is befolyásol.
Én személy szerint edzőtárssal edzek és motiváljuk egymást, megpróbáljuk egymást felülmúlni :) Ez nagyon nagy mentális löketet tud adni.
Használhatsz edzés előttit is. Kis koffein, esetleg kávé édesítővel. (Edzés előtt 30-40 perccel, éhgyomorra, azelőtt 2 órával kajáljál).
2015. máj. 29. 08:05
3/6 anonim válasza:
ilyen mindenkinél van igazából kedvfüggő sztem
nekem is van hogy pl a fekvenyomás szarul megy következő edzésen meg laza
ilyen miatt pörgetőt meg koffeint én nem szednék
2015. máj. 29. 09:25
4/6 Szergej55 válasza:
Ha az alapgyakorlatokban mindig a legnagyobb megmozgatható súlyokra mennék rá, akkor sem tudnám fenntartani a folyamatos haladást még nehezebbek irányába. Ebben az esetben a problémát az idegrendszer kimerülése okozza, a probléma orvosolható 1-2 lazább edzéssel. Egyébként a fáradtság, alacsony energiaszint, kevés kedv szintén vezethetnek elmaradáshoz olykor-olykor.
2015. máj. 29. 11:38
5/6 anonim válasza:
ha nagyon le vagyok pukkanva, én is szoktam inni egy kávét edzés előtt, attól még bajom nem lesz .)
egyébként mikor nagoyn érezhető: diétában a 4.-5.héttől már gázos, illetve mivel nő vagyok abban a bizonyos egy hétben havonta sajnos érzem
2015. máj. 29. 11:46
6/6 anonim válasza:
Egyedül sokszor nagyon nehéz. Én most csak saját súllyal alapozom a téli súlyzós edzéseket, de így is van amikor nem bírom lenyomni azt a 3x22 fekvőtámaszt elsőre. Ilyenkor ha nem megy egy széria teljesen, akkor pihenek egy kicsit felhergelem magam és kezdem elölről, mert tudom, hogy a testem még bírja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!