A tojásfehérjét hogyan szokták a turmixba rakni?
Figyelt kérdés
Rich piana is mondja egyik videojában hogy mit érdemes a házi készitésü turmixba rakni, és mondja hogy tojásfehérjét, továbbá Vörös Zoli is azt rak a reggeli zabkásájába. ez most hülye kérdés, de én ugy tudom hogy nyersen nem szabad fogyasztani a tojást, viszont akkor hogy rakod turmixba? megfőzve ledarálva?2015. máj. 24. 23:18
11/12 anonim válasza:
"a vitaminhiány nem tudom hogy jön ide, a szalmonella valós veszély, de ha nam hagyod a tojást felverve napokig állni, akkor nincs vele gond. az én reggeli turmixomban egész nyers tojás van, soha nem volt szalmonella fertőzésem az elmúlt 30 évben"
Montez!
Miért vetted le a neved?
Üdv:Béla
197cm,147kg,kar hidegen reggel 54cm
12/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!