Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha szálkásítok, a súlyzós...

Ha szálkásítok, a súlyzós edzés után ilyenkor is kell gyors szénhidrát a turmixba?

Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Örök vita kérdés. Az izmokat jó visszatölteni szálkásítás alatt is, de az edzés utánit bele kell számolni a napi bevitelbe, ami azért elvesz nem kevés szénhidrátot. Van aki glutaminnal tölti vissza, és van olyan is aki teljesen elhagyja és az utána való étkezése tartalmaz szénhidrátot. Kinek mi...
2015. márc. 11. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Testalkattól is függ, hogy mennyire vagy könnyen hízó típus. Egy keveset én mindenképp azt mondom hogy csak nem árt.

Btw ha a zsírokat jobban megvonod a diétában, akkor több ch is elfér (kalóriákat figyelni kell). Már nyilván ha nem versenyző vagy ahol rom szálkás kell lenni (mint az ÍÍÍÍÍÍTÉLET). Ha csak hobbigyúrás, hogy látszódjon a kockahas akkor lehet így is.

2015. márc. 11. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Így van, örök vita, de szerintem nem kell, én sem szoktam.

Az igaz, hogy jó visszatölteni, de értékes ch-forrásokról kell lemondani miatta és még a leghardkórabb tápkiegek fanatikusok is elismerik, hogy a napi táplálékbevitel számít igazán, nem egy étkezés (=edzés utáni gyors ch).

2015. márc. 11. 21:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, bcaa meg glutamin van én úgy terveztem hogy azt teszek csak bele a fehérje mellé, de azért gondoltam rákérdezek
2015. márc. 11. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!