Fehérje tejjel, vagy vízzel?
Figyelt kérdés
Eltérő véleményeket hallottam arról, hogy tejjel vagy vízzel érdemes felszívódás szempontjából elkészíteni a fehérje turmixot.
Nekem semmi bajom a tejtől, mindig szerettem, és sem hasmenést, sem más problémát nem okoz nálam. Szóval ilyen szempontból nem tudom kizárni. És vannak olyan fehérjék, amik kimondottan finomabbak tejjel, mint vízzel. (Más fehérjéknél meg nem számít, egyforma undorító az íze.)
De ha az íztől eltekintünk, van különbség a kettő között? Jobban hasznosul, ha vízzel iszom, vagy van valami ilyesmi eltérés?
2015. máj. 24. 12:56
1/4 anonim válasza:
Ha téged nem zavar az a fölöslegesen bevitt 4g tejcukor deciliterenként, akkor ihatod.
2/4 anonim válasza:
én rizstejjel iszom :) ha iszom :)
4/4 anonim válasza:
Úgy iszod ahogy akarod, nem élsportoló vagy, hobbi szinten ez nem számít, ha fejre állnak páran ettől, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!