Hogy lábazzak ilyen esetben?
Ha nincs kiszakadva a sérved, akkor ne műttesd meg.
Mert utána meg lesz b*szva az egész, elkísér egy életen át. Engem kétszer műtöttek, szóval tudom milyen szar dolog ez. Inkább kezdd el a gyógytornát mellette, mckenzie tornára keress rá videomegosztón.
Amúgy lehet lábazni is, igaz nem tudom neked mennyire nagyok a fájdalmaid. Combfeszítő/hajlító igazából jó, mert ki van támasztva a derekad, persze nem most kell csúcsot dönteni a súlyok használatában. Kitöréseket nyugodtan csinálhatsz, guggolni tudsz falnál gimnasztikai labdával a hátad mögött. Lábtolót is tudod használni, csak figyelj a derekad/segged ne emelkedjen el. Vádlit csak ülve, vagy lábtoló segítségével, vagy mehet akár egylábas vádli is. A gyógytorna nagyon fontos.
Ha nem muszáj, akkor tényleg próbáld meg elkerülni a műtétet.
minimális plusz súllyal se guggolj,mert az is nyomja,préseli hosszirányban a gerinced a porckorongokat.
saját testsúllyal elkezdheted majd kigyakorolni az egylábas pisztolyt és a rávezetőit,de ebben az állapotban a gerinctornán,gerincnyújtáson kívül mást ne végezz,főleg nem testépítő edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!