Mi a teendőm ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
17 éves vagyok jelenleg 2 - 2,5 éve edzek. Sokat foglalkozom a magával a "testépítéssel". Céljaim is vannak a jövőben ezzel a sporttal. Viszont felmerült bennem egy kérdés és kíváncsi vagyok , hogy milyen tippekkel tudtok nekem segíteni.
Jelenleg 85,2 kg vagyok mesomorph genetikával rendelkezem. A testzsíromat százalékomat szeretném csökkenteni lehetőleg izomvesztesség nélkül. Nem akarok szarrá száradni egy 10-9% optimális lenne. Miket ajánlatok nekem? ( Csak komoly tapasztalt emberek kommenteljenek létszíves ! )
2015. máj. 23. 17:44
1/12 A kérdező kommentje:
Szerk: #1 A hasamon látszanak a kockáim. Oldalsó is! Viszont a karomat akárhogy feszítem csak egy picit látszik a bicepsz meg a tricepsz de ilyen formátlan egyenlőre.
2015. máj. 23. 17:46
2/12 anonim válasza:
Az zene....az jó...szorakozáás.
4/12 anonim válasza:
Diéta alatt nem kardiózunk!
Aerob kell.
5/12 A kérdező kommentje:
Megtartom a jelenlegi edzéstervemet
Lejebb viszema cht
feltekerem a fehérjét
hétvégén kardió edzés +bcaa
edzés elött 5 perc aerob
így kb?
2015. máj. 23. 19:23
7/12 A kérdező kommentje:
Az aerob sokkal lazább a karidónál.
2015. máj. 23. 22:38
8/12 anonim válasza:
Pont azért kell szálkásításnál....a kardiòval csak leadod az izmodat is.
9/12 anonim válasza:
az aerob is kardió az alacsony intenzitású kardió edzést hívjuk aerob edzésnek...
10/12 anonim válasza:
de egyébként ez a leadod az izmot egy rohadt nagy hülyeség... odáig, hogy a glikogénraktárak kiürüljenek és a szervezeted elkezdjen izmot bontani, odáig el is kell jutni, egy kis kardióedzés nem fogja bontani az izmaidat, csak karbantartod vele a szívedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!