Mennyiben hátráltatna a fejlődésben, ha nem tudnék edzés utánra tejsavó koncentrátumot venni?
Figyelt kérdés
A kaja rendben van, de sajnos kiegészítők et nem igazán engedhetek meg magamnak. Porcerősítő az megy, mert muszáj, de másra nincs keret. Vitamint kajábol próbálok
bevinni. Edzés megy becsülettel.
2015. máj. 20. 21:02
11/16 anonim válasza:
az a baj én inkább zabálok benyomom a másfél kilo husom turmix cs edzés után.a csmellet meg 1200ért veszem.CSAK A KAJA
12/16 anonim válasza:
Ha turmixot iszik azzal sincs hátrébb.
13/16 anonim válasza:
de.első a kaja.mindig jobb a szilárd
14/16 anonim válasza:
most megint nem akarok belemenni hülyeségekbe ez így van ezt mindenki tudja,te is tudod csak kötekszel itt
15/16 anonim válasza:
Igazad van, kötekszem mint egy köcsög. Csak nem értem mi ez a hirtelen jött hatalmas tápkieg ellenesség. Értem én, hogy Rich Piana meg minden.
De nincs jelentősége, egy csomó ember sír hogy nem tudja megoldani a kaját, a munkája miatt. Turmix, pufirizs/zab, 1 uborka. Főleg ha olcsóbbra jön ki mint a hús. Nem kell főzőcskével se tökölni.
Egy NABBA pro mondta, hogy ő is így csinálja. 3 dupla turmix + szilárd ch forrás/zöldség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!