Megnéznétek légyszíves az étrendemet?
Figyelt kérdés
Próbáltam mindenre ügyelni. 70 kg. alapjában mezomorf alkat viszont van felesleg a hasamon, 25 éves.
Étrend:
2015. máj. 16. 22:36
11/14 anonim válasza:
Ha egy alacsony, dagadt csaj lenne, nem hinném, hogy ennyi ch-t akarna nyomni, meg cukros bézikvéjt. :D Persze azóta kiderült, hogy mi van, csak mondom, hogy jöttem rá. Zseni vagyok.
Na de a lényeg, hogy az étkezésenként egy paradicsom az semmi. Érdemes lenne amúgy más zöldséget is használni. Karalábé, retek, szerintem ezek elég jók.
Ja és 3g szénhidrát tényleg jó kezdésnek.
12/14 anonim válasza:
Abszolút egyetértek, még egy extrém ektomorfnak sem kellene 5*ös chról indulnia... Zsír pedig nagyon fontos...
13/14 A kérdező kommentje:
Zsírt hogyan lehetne pótolni?
2015. máj. 17. 12:41
14/14 A kérdező kommentje:
Illetve mennyi kéne?
2015. máj. 17. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!