Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Ma mell-tricepsz edzés volt, de egész este dolgoztam alig aludtam, így az edzés sem ment igazán, valójában alig csináltam végig. Kis sulyokkal dolgoztam fele annyi sorozattal stb. Lelkiismeret furdalásom van, lemenjek holnap edzek egy rendes mell-tricepszet vagy majd jövőhéten?2015. máj. 16. 20:30
1/4 anonim válasza:
nem baj beleér az edzés intenzitását én is változatom néha ha fáradtabb vagyok, egy kis extra pihenés nem árt ha edzettél így is csak kalkuláld bele hogy a jövőben is előfordulhat ilyesmi.
3/4 A kérdező kommentje:
mi a baj a mell-tricepsz-el? bemelegedik a tricepsz a mell végére
2015. máj. 16. 22:36
4/4 anonim válasza:
Semmi baj a mell-tricepsszel, mondjuk én nem így csinálom, de miért ne lehetne?
Nehogy leedzd még egyszer! Majd legközelebb leedzed intenzívebben. Nem kell túlparázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!