15éves vagyok és 60kilo körul lehetek, és szeretnék venni amgamnak Tömegnövellőt, az mitt segit az nekem? Attól fogyok?
Figyelt kérdés
a tömegnüvelőtőllefgyok?gyors lesz az anyagcserém?izmosab leszek?vagy legaláb nagyob darab?gátolja a növést?vagy segiti a növést?kérem válaszoljon vallaki,a megativo tmeg a helyes rast hanyaogljuk,nema zért Írtam ide..2015. máj. 15. 20:40
1/5 anonim válasza:
Igen, a tömegnövellőtű le fogol fogyni.Jól tudod.Minéll töbet iszol belőle, anál gobban fogysz.Benne is van a nevében hogy TÖMEGNÖVELLLŐ, ezért fogyásra kelly használni.Ha izsmosabb akarsz lenni akkor fogyasztószert kell használnod.
2/5 anonim válasza:
1. :DD
Meegfelelő étrenddel, és súlyzós edzéssel fejlődni fogsz tőle izomban.
"megativo tmeg a helyes rast" - Szerintem nem!
3/5 anonim válasza:
Márpedig inkább nyelvtan korrepetálásra kéne költened a pénzed. Ez, amit ideokádtál, nem méltó arra, hogy bárki is válaszoljon rá.
A másik, hogy hogyan lehet ekkora hülyeséget kérdezni, a nevében benne van, hogy mire való.
4/5 A kérdező kommentje:
Esetleg vallami olyan izom fejelsztő amitől nem fogyok ?csak az izmom gyarapodik?
2015. máj. 16. 19:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!