Zabpelyhes tojas mikroban elkészithető?
Figyelt kérdés
Nincs itthon kokuszzsirom, elfogyott, sima etolajban meg nem akarom megcsinalni.2015. máj. 12. 11:38
1/7 anonim válasza:
Próbáld ki szerintem én még nem csináltam személy szerint. De olyat csináltam hogy kifőtem a rizst összekevertem tojás fehérjével és kisütöttem serpenyőben rántottaként. Mert nem volt otthon hús egy bizonyos ok miatt. Szeretem is a hardcore dolgokat.:)
2/7 A kérdező kommentje:
Heh jol hangzik, ki ne probaljam:D Koszi, holnap reggel megprobalom es beszamolok:D
2015. máj. 12. 12:19
3/7 anonim válasza:
Szerintem itt valami hasonló készül:
5/7 anonim válasza:
Igen, el lehet, talán még egyszerűbb is. Simán összekeverem a cuccot egy üvegtálban és azt rakom be, semmi zsiradék nem kell hozzá. Mikrófüggő, hogy mennyit kell bennhagyni, nálam a legnagyobb fokozaton 5 perc alatt kész van, de azért inkább egy 10 perc kell, hogy kulturált állapotot vegyen fel. :D Néha meg is fordítom, és úgyis bennhagyom egy kicsit.
De van teflonsütőd, lehet abban is, ahhoz kevés olaj kell, régen én is úgy csináltam és nem haltam bele. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Naa nem tudom olvassa e valaki, de megcsinaltam csak feherjevel. Osszeontottem egy kis zabot (15g) 4tojasfeherjevel. Kicsit osszekevergettem, 2perc alatt kemeny "rantotta" format oltitt:)
2015. máj. 17. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!