Valaki evett már zabpelyhes kenyeret? Hogyan kell csinálni?
Olyanra gondolok ami nem zabpehely lisztből,hanem kis méretű zabpehelyből készül.
Olyan receptet találtam amibe olivaolaj kell.a sima napraforgó olaj is jo bele?és lehet rendes sütőbe sütni?(kenyérsütő helyett)
Amugy testépítő kajának,reggelire gondolom.Szerintetek?
Napraforgóolaj is jó, hidegen sajtolt napraforgóolaj egészségesebb. Olivaolaj és kókuszzsír is egészséges.
Szerintem jó reggelire. Rendes sütőben is el lehet készíteni, a kenyérsütő az tulajdonképp kenyérsütésre jó csak, és lekvárfőzésre.
Normál sütőben (nekünk elektromos van, grillel és légkeeréssel): ALSÓ+FELSŐ+LÉGKEVERÉS, alulról számolva 1. polc, 40 perc, 160 °C egy 750 g-os kenyér esetében, gáz sütőben alulról a 2-3. polcon sütném nekünk nem volt kijelezve a hőfok így saccolni tudom megmondani, abban hány fok lenne ideális, szerintem 170°C, és lehet több idő is kellene neki, mivel ott a hőeloszlás nem annyira egyenletes mint egy elektromos sütőben légkeverés funkció használatával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!