Nem tudok oldalemelést csinálni (többi lent)?
Figyelt kérdés
Egy éve rendszeresen gyúrtam és már akkor is tapasztaltam a problémát, hogy a jobb kezemmel nem tudok rendesen oldalemelést végezni kis súllyal sem.Amint megemelek több mint 45 fokban, belenyilal a fájdalom a bicepszem fölött kicsivel..nem tudom miért lehet! Mit kéne tennem?2015. febr. 1. 17:36
1/3 Pörölyfej Béla válasza:
Hagyd ezt a gyakorlatot vagy legalább pihenj. Ezért szoktam írni, hogy nem jó az oldalemelés.
Keress rá a Bunny-féle válledzésre vállfájósoknak.
2/3 A kérdező kommentje:
Jó de már egy éve ilyen. nem lehet valami kenőccsel elmulasztani? Az idő nem segített
2015. febr. 1. 18:27
3/3 Pörölyfej Béla válasza:
Akkor pihentesd. Ne terheld. Ha folyamatosan csináltad az oldalemelést, akkor nem is csoda, hogy fáj. Igen, van akinek fáj tőle a válla. Van akinek meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!