Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelő fogyasztása...

Tömegnövelő fogyasztása mellett szálkásodhatok?

Figyelt kérdés

A kérdésem az, hogy ha 171 cm vagyok és 55 kg, vékony testalkatú, hízni nem tudó (csak kevesebb zsírt hasra és combra), és rendszeresen edzek, + heti 2-3 futás, akkor ha e-mellé napi egyszer iszok tömegnövelőt az segíti a SZÁLKÁSODÁST, vagy lassítja a "forma" kialakulását, amit el akarok érni? Szálkás szeretnék lenni (most túl vékony és formátlan vagyok, egészséges, kissé sportos külsőt szeretnék) de amióta elkezdtem inni a tömegnövelőt (csak este edzés után) kevésbé látom az edzés hatását, mint előtte. Jobban járok, ha nem iszom, vagy pont, hogy segít hosszú távon?

Normális választ szeretnék kapni. Tudom, hogy vannak erre vonatkozó kérdések, de még olyat nem találtam, ami erre vonatkozólag rendesen meg lett volna válaszolva. Ha mégis van ilyen, a linknek is örülök.

2015. máj. 11. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szálkásodni akkor tudsz, ha kalóriamínuszban vagy.

Az izmosodás más dolog. Ahhoz kalóriatöbblet kell, és ennek során természetes, hogy zsírt is felszedsz.

2015. máj. 13. 11:28
 12/14 anonim ***** válasza:

:DD . Tényleg nem teszed jól.

1. Nem, mint a nevében is benne van, ha tömeget növelsz, akkor nem fog rólad zsír eltűnni, sőt, egy kevés még fel is fog menni. Ez elkerülhetetlen. Ezért mondom a kis kallóriapluszt, ha hónapok alatt felugrik egy-két kiló (ami nem izom), akkor attól még nagyon hamar megszabadulsz szálkásító diétával. Mivel vékony vagy alapból, ne törődj a zsírral egyelőre, még jó is hogy van talán.

2. - Ne edz minden nap. Az izomnak regenerálódni is kell, ráadásul akkor nő. Szóval, ha túledzed magad (főleg most könnyű, hogy még edzetlen vagy) azzal csak ártasz. Heti 3 menjen most a kezdő szakaszban, úgy, hogy legalább 1 nap teljen el két edzés között. Az lenne a legjobb,ha edzésnapokon mindig ugyanakkor edzenél, az úgy már 48 óra. Pl. hétfő-szerda-péntek/ kedd-csüt.-szombat.

- Edzel karra, fenékre, combra, és hasra.

Melled, hátad, vállad nincs? Egy nőnek még vádlira is jó lenne szerintem..

Miket szoktál csinálni?

2015. máj. 13. 11:31
 13/14 Osynho ***** válasza:
Kérdező: nem olvasta el a sárga kapszulát. Ha elolvastad volna. nem kérdeznél ilyeneket.
2015. máj. 22. 08:00
 14/14 anonim válasza:
Utolso, ferfiaknak meginkabb, marmint vadlira
2017. febr. 15. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!