Mik a magas tesztoszteronszint tünetei?
Én azt tapasztaltam, hogy sokkan nagyobb önbizalom és önbecsülés, viccen kívűl :) A tükörben is sokkal jobbnak látom magam, mint eddig, a forma is jobb lett. Egész nap áll a szerszám, sokkal nagyobb sperma termelés, fokozottabb szőrnövekedésm főleg az arcon észrevehető, heti 2x borotválkozol a szokásos 1 helyett. Nagyobb szexuális étvágy és néha elkap egy bizonyos adrenalin, amikor nem bírsz magaddal, olyan erősnek érzed magad, hogy egy teherautót is felemelnél úgy érzed. Fokozott erőnövekedés és kitartás.
Ezeket tapasztaltam.
Amit írsz előző, teljesen logikus:
"A tükörben is sokkal jobbnak látom magam, mint eddig, a forma is jobb lett. Egész nap áll a szerszám, sokkal nagyobb sperma termelés, fokozottabb szőrnövekedésm főleg az arcon észrevehető, heti 2x borotválkozol a szokásos 1 helyett. Nagyobb szexuális étvágy és néha elkap egy bizonyos adrenalin, amikor nem bírsz magaddal, olyan erősnek érzed magad, hogy egy teherautót is felemelnél úgy érzed. Fokozott erőnövekedés és kitartás."
->"Én azt tapasztaltam, hogy sokkan nagyobb önbizalom és önbecsülés, viccen kívűl :) "
Vagyis az nem feltétlen a magas tesztószint eredménye, hanem a magas tesztószint eredményei hatnak ki rád;) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!