Magas tesztoszteronszint milyen problémákat okozhat, ha babát szeretnénk?
nekem 2 vetélés után vizsgálták ezt meg, és akkor azt mondták ez is okozhatta.
De azt, hogy tényleg emiatt volt-e, már sosem fogom megtudni
A kérdésedre sajna nem tudom a választ ne haragudj, de megkérdezhetem, hogy milyen lett az eredményed? Mit jelent az, hogy a duplája? Mennyi a normális szint?
előre is köszi a válaszod
Szia!
A magas tesztoszterinszint magas prolaktint is eredményez,ezáltal a szervezet úgy reagál,mintha terhes lennél,de a hcg negativ marad!Ha csinálsz egy terhestesztet és az is +,akkor tuti a baba!Mennyi idősen mentél dokihoz?És milyen UH-t csináltak?Mert csak hüvelyin lehet látni a petezsákot kb. 4-5 hétig.A hormheel cseppek segitenek a tesztoszteron szint beállitásában és azt hiszem terhességben is szedhető.Nézz azért utána a neten.Ird be,azt kiadja,amit tudni szeretnél!
Hááát... a tesztoszteron meg tud hülyülni a terhesség miatt is, de jó lenne tudni, hogy régen mennyi volt neked, amikor nem volt pozitív a hcg teszt.
Több kismamánál jönnek elő pattanások, és szőrösödés a terhesség alatt, valamint zsíros bőr, haj, a magasabb tesztoszteron miatt! Lehet, hogy a te szervezeted így reagált a terhességre!!
Szerintem, tuti baba van, és drukkolok, hogy az is maradjon! :)
Mikor volt az utolsó mensid? Mekkora a hcg-d? (vérből)Mert ha még alacsonyka, és 5 hetes vagy max, akkor a 9 mm-es nyálkahártya, és az üres méh teljesen jó eredmény! :)
Nekem egyébként, amikor nem volt peteérésem,akkor volt2,7 a tesztoszeteron, amikor babás lettem lement 0,9-re. De mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!