Magas tesztoszteronszint milyen problémákat okozhat, ha babát szeretnénk?
6. vagyok.
Ha rendszertelen a mensid, könnyen lehet, hogy épp a magasabb tesztoszteron miatt az. De ha ennek ellenére volt peteérés, és még a teszt is pozitív :) , akkor próbálj meg ellazulni, és ezen a dolgon nem fennakadni! :) A lényeg, hogy a teszt pozi, és gondolom, vissza kell menned 1-2héten belül UH-ra, ott majd minden kiderül. Terhességben nagyon nagy eltérések lehetnek egyébként is, mondhatni a hormonok megkergülnek. :)
Utolsó mensi mikor volt?
Értem... De ha rendszertelen a mensid, akkor ne legyen rossz érzésed, hanem teljes gőzerővel tessék bizakodni, mert gyanítom, hogy fogalmad sincs, hogy mikor fogant a baba! :) És ezt senki sem tudja, ezért kell többször visszamenni UH-ra. Szerintem, most lehetsz 4-5 hetes, annál biztos nem több. De nyugi, minden OK lesz! :) Elkaptatok egy kósza petét, ennyi az egész! :))
Nekem is rendszertelen volt a mensim, világ életemben, és mint később kiderült, már a 7. héten,mire láttunk petezsákot..., hogy a "ciklus" 35. napján fogant.
Nyugalom, pozitív gondolatok! :)
És jelentkezz, maint tudsz valamit! :)
6.
u.i.: ha vérből néznének hcg-t, akkor annak az eredménye alapján lehetne következtetni a terhesség korára! És akkor kicsit nyugodtabb lehetnél!
6.
Ha az orvos nem biztat, az nem szép tőle! Nem kell álmokba ringatni senkit, de akkor is számítana, ha legalább annyi esze lett volna, hogy azt mondja, nézze, ha 2-3 hete fogant, akkor minden esély megvan, hogy ott a baba!
Na, igen, nekem is anno azt írták a papírra, hogy hcg pozitív. (vérből) De én felhívtam a nőgyógyászatot, és megmondtam, hogy tűkön ülök, és nagyon fontos nekem, úgyhogy bediktáltam a taj-számomat, és a gépben megnézte a nővér, és kideerült, hogy 18000 a hcg-m, ami kb 5-6 hetes terhességnek felel meg.
Persze a szórás nagyon nagy, de mégis elárulna valamit, ha a konkrét értéket tudnád. A legjobb pedig az lenne, ha 2 naponta néznék, hogy emelkedik-e. És akkor nincs para. 4nap alatt, 2 vérvételből kiderülne...
Megy a drukk!!
Eszembe jutott még valami! Mikor lett ELŐSZÖR pozitív az itthoni teszt? És a laboros? Mert, amikor pozi, akkor lehetsz min 4 hetes.
A 9 mm-es nyálkahártya is egy 4-5 hetes terhességre utal, nagyobbra nem.
Olyan tényleg van, hogy a hcg az LH-t mutatja ki, ezért is használható jóstesztnek az ovuteszt, de persze van, akinél nem jön be, mert alapvetően nem a hcg-re kell, hogy reagáljon...
Már csak pár nap, és okosabb leszel, addig is kitartás neked és a párodnak!
6.
Szept 4 nem volt olyan régen, reménykedj! :)
És abban is reménykedjünk, hogy nem egy peteérést mutatott ki a laboros teszt...
Várom az eredményeket!
6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!