14 éves fiu vagyok 152 cm 62 kg eléggé zsiros. Mit tegyek? Fogyókura? Street work out? Vagy súllyal edzés? Zsírra lehet gyurni?
18:00 után nem szabad enni semmit, ha fogyni akarsz. Ha ezt be tartod akkor mar is elértél valamennyit. Mozogni is kell, én javaslom a futógépket és a hasizom gyakolatokat, mar ha elmész konditerembe. E mellet tudnod kell, hogy a fogyást a mozgás csak 30-40% ban segítheti elő. A többi 70-60% pedig az étkezésem múlik.
Meg kell tanulnod helyesen táplálkozni.
Erről viszont jobb egy szakembert megkérdezni, tehát ha elmész egy kondi terembe ott vannak edzők, akiket nyugodtan megkérdezhetsz ilyesféle dolgokrol, szívesen segítenek majd hidd el :) Ja és barhogyan is taplalkozol, akar egeszseges ételekről legyen szó, mindig csak kis adagokat fogyasz.
Tehat fogyokura+mozgas+helyestaplalkozas+hat utan tilos enni. Így megindulhat a fogyás.
Bár én a helyedben szednék pár étvágy csökkentő bogyót, ha gyorsabb eredményre éheznék.
És így még éhezni sem fogsz szóval kevésbbé fogsz szenvedni.
Na én ennnyit tudtam hozzá szólni, remélem tudtam újat mondani.
Sok sikert a fogyáshoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!