Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzést és fogyókúrát...

Milyen edzést és fogyókúrát csináljak?

Figyelt kérdés

17f vagyok 185cm 90kg

Fogyni szeretnék legfőképpen a melleimből és a hasamból de nem tudom hogyan kezdjem el.

Mit ehetek és mennyit,milyen edzést csináljak?

Valamint van rá esély hogy nyárra sikerüljön leadni a felesleges kilókat?

#edzés #fogyás.fogyókúra
2015. ápr. 7. 01:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy legfőképp mellből és hasból!
2015. ápr. 7. 05:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs helyi zsírégetès. Nem tudod irànyítani a fogyás helyét. Genetikailag előre eldöntött, hogy ki, honnan, milyen ütemben tud zsírt leadni.

Szàlkàsító dièta kell, erősítő edzések( súlyzós vagy saját testsúlyos) és heti minimum 3-4 aerob edzés, pl kocogàs, bicaj. És majd lemegy az óhajtott részekről is a zsír. De nem csak onnan.

2015. ápr. 7. 05:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Hu milyen reg is tettem fel a kerdest😊

Azota 95 kilorol 74 kilora fogytam le,dieta es futas mellett,kicsit meg most is hihetetlen hogy sikerult,de sikerult,es ez onbizalommal tolt el.

Ha valaki fogyni akar es nem gatolja benne betegseg,akkor csak az akarat erejen es kitartasan mulik az egesz☺

2016. ápr. 10. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!