Ma kipróbáltam magam által össze állított edzést. A cél fogyás, mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Lábemelés 20 db,fekvőtámasz 20db,guggolás 20db,kitőrés összesen 20db.Ebből van 3 kör pihenőidő nélkül.Így elsőre majdnem ki köptem a tüdőm:).Heti 4 szer csinálnám!2015. ápr. 5. 17:28
1/6 anonim válasza:
Kezdésnek jó lesz, ha eddig nem nagyon edzettél. De majd emelni kell a terhelést és itt nem az ismétlésszámokra gondolok, hanem pl súlyzós terhelésre. Fogyni akkor fogsz, ha kalória mínuszban vagy. Tehát étrendfüggő a dolog.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Hát nem lesz egyszerű pont az étellel vannak gondjaim.Egyszerűen nem tudok ellen a jó kajáknak szeretem tele enni magam:(.Heti 3 alkalommal járok súlyzós edzésre ezt az mellé gondoltam.Ott nagy súlyokkal nyomok 6,8 ismétléseket és van a sorozatok közt egy 2,3 perc pihenő.Ettől az edzéstől máshogy fáradtam el mintha sprinteltem volna:).
2015. ápr. 5. 17:54
3/6 anonim válasza:
Az okés, hogy így edzel, de zsírt csak napi kalória mínuszban tudsz leadni. Tehát valahogy muszáj lenne a szénhidrátot lejjebb vinned, ha a fogyás a cél.
4/6 anonim válasza:
A fogyáshoz kalória deficit kell. A legegyszerűbb ezt úgy elérni, ha eleve kevesebb kalóriát viszel be a szervezetbe és olyan mozgásformát űzöl mellé, ami elég rendesen fogyasztja is. A fekvőtámasz meg a lábemelés nem ilyenek. A futás, a tempós séta vagy valami más monoton mozgás viszont jó erre a célra.
5/6 anonim válasza:
Ha nincs meg a megfelelő étrend nem fogsz fogyni. A fogyáshoz szálkásításhoz ettől több kell.
6/6 anonim válasza:
bemelegítésnek nem rossz egy kezdő crossfit órán. De inkább bele raknék pihenőt is ha ennyire nem megy, és megnyújtanám az edzés idejét mert ez így kb max 10 perc lehet de lehet sokat mondtam. Am vannak hasonló crossfites edzések most ha már pont felhoztam, én ma próbáltam ki kettőt, azok hasonlóak ott nézegethetsz, mert jól össze vannak szedvem, szerintem érdemes szemezgetni. Én pl ma a chelsea nevű gyakorlat sort csináltam ( 30 percig minden perce 5 húzódzkodás 10 fekvő 15 gugolást a maradék pihi abban a percbe) a másik meg a Barbara nevá gyakorlatsor volt ( 2x10 húzó30 fekvő40 gug 50 has és ebből5 kör, ha jól csinálod pihenő sem kell nagyon mert mindig más izom dolgozik) a kettő együtt elég jól átmozgatott plusz a terembe meg vissza futottam ( oda vissza 15km) szal így mára kikézített. mind1, visszatérve am ha csak a fogyás a cél akkor inkább kiszámolt étrend kéne , mert az a meghatározó, ha nem mozogsz annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!