Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 18% testzsír az milyen?

18% testzsír az milyen?

Figyelt kérdés
179 cm vagyok, 73 kg a súlyom. Ilyen iskolai mérésen volt. Durva azért, hogy vékony vagyok, de ez már majdnem a pufi kategória.

2015. máj. 8. 14:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hát ami édességet én ,,megeszek'' az a reggeli kávéban van 1-2 kanál cukor. Ezen kívül ha 2-3 havonta egy szelet csokit megeszek haverokkal.
2015. máj. 8. 15:27
 12/25 A kérdező kommentje:
Elég az. Amúgy sem egészségesek ezek a műanyag édességek.
2015. máj. 8. 15:29
 13/25 anonim ***** válasza:
Csodálkozok, hogy még senki sem említette, de azok az iskolai mérések nagyon megbízhatatlanok.
2015. máj. 8. 15:41
 14/25 A kérdező kommentje:

Valahogy éreztem. :)

Olvastam már korábban itt a fórumon is, hogy előfordulhat, hogy hülyeséget hoz ki.

Azt nem értem még például, hogy a gyufa szál vékony extrém sovány haveromnak is 18%, nekem is, meg a kicsit pufi srácnak is, akin már azért szembetűnő a zsírtömeg.

2015. máj. 8. 15:44
 15/25 anonim ***** válasza:

Nem értenek a készülékhez...

Cipő nélkül kell ráállni a cuccra és vállmagasságban tartani azt a cuccot bizonyos ideig. Legalábbis nálunk ilyen van.

2015. máj. 8. 15:45
 16/25 A kérdező kommentje:
Ja, láttam a neten a bemutatót. Minket zoknival vagy cipővel állítottak rá, végigmérte és kész. Az ingafutás volt a legjobb, ott kb. harmincan futottunk egy sorban és minden kör végén szinte át kellett ugranom valakit.
2015. máj. 8. 15:50
 17/25 anonim ***** válasza:

Cipővel nem megbízható az eredmény, inkább a zoknis megoldás a jó.

Ingafutásnál meg jobb lett volna kisebb csoportokra bontani az osztályt

2015. máj. 8. 15:52
 18/25 A kérdező kommentje:

Ezek szerint nem sikerült. :)

Na mindegy, jövőre biztos változtatnak valamit megint.

2015. máj. 8. 15:55
 19/25 anonim ***** válasza:

mivel teljesen hasznalhatatlan ez a fajta meres, ezert irrelevans, mi jott ki.

A 10%os dobjon mar fel magarol egy kepet, kivancsi vagyok.

viszonyitaskeppen.

[link]

2015. máj. 8. 17:28
 20/25 anonim ***** válasza:
En lany vagyok, nekunk is volt ilyen meres. Nekem 26,5%ot mertek, es az osztaly egyik legvekonyabb lanyanak is, ami azert eleg erdekes az etrendem mellett. Az osztaly legducibb lanyanak meg 28-29 %volt pedig joval husisabb azert nalam. Jaj olyan eredmenyeket hozott ki az a meres, hulyeseg az egesz iskolai meres.
2015. máj. 8. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!