Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen étrendem legyen illetve...

Milyen étrendem legyen illetve milyen táplálék kiegészítőt vegyek?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok 65kg. El kezdtem kb 2 hónapja edzeni (edzés tervel) és már kezdenek látszani a kockák a hasamon meg mellem bicepszem is alakul de nem az igazi. Milyen étrendet javasoltok ami fokozná a "látványt"? No meg gondolkodtam táplálék kiegészítőn is mert hallottam az nagyot dob az egészen. De nem igazán értek hozzá hogy nekem melyik lenne a legmegfelelőbb mennyit mikor szedjek stb.
2015. máj. 8. 12:56
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt kifejeltettem hogy 180cm magas vagyok.
2015. máj. 8. 12:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő étrend. Kell multivitamin és vehetsz edzés utànra proteint és gyors szénhidràtot. Kb ennyi elég.

Google: alapismeretek.

2015. máj. 8. 13:33
 3/11 A kérdező kommentje:
És milyen proteint vegyek edzés utána? Vagy az tök mindegy csak legyen ráírva hogy protein?
2015. máj. 8. 13:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Sok van. Pl mhn whey, scitec 100% whey prof., biotech nitro pure whey, nutrend whey core 100, stillmass proteinek, myprotein impact whey, stb.
2015. máj. 8. 13:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Aha szóval amelyik nekem szimpatikus. És csak edzés után szedjem vagy a nap más szakában is?
2015. máj. 8. 13:45
 6/11 Tyler913 ***** válasza:
Először rendes kaját szedj. Ha az megvan,és marad pénzed,utána lehet proteinen gondolkodni.
2015. máj. 8. 15:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a "rendes kaját" nem mindig tudnám betartani.
2015. máj. 8. 19:26
 8/11 Tyler913 ***** válasza:
Na pont ez a baj. Elhatározás kérdése.
2015. máj. 8. 19:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Egyébként rendes kaján te mit értesz? Levezetnéd nekem ha megkérlek? Hogy szerinted miket mikor kéne ennem?
2015. máj. 8. 19:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Fehérje: tojás, húsok, túró.

Ch: zab, rizs, tk kenyér, sok zöldség, gyümölcs, krumpli, tk tészta.

Zsír: lenmagolaj, halolaj, magvak

De írtam: google: alapismeretek. Olvasd el végre.:)

2015. máj. 8. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!