Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tegyek, hogy elérjem a célom?

Mit tegyek, hogy elérjem a célom?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyan testet, mint a fitnessmodelleké. Sajnos az iskola miatt nem engedhetem meg magamnak, hogy konditerembe járjak, mert gyakran este is vannak óráim, így nem tudnék minden nap. Hogyan étkezzek és milyen gyakorlatokat csináljak? 156 centiméter vagyok és 62 kg..szóval elég sok a súlyfelesleg rajtam. Az megoldás, ha először kardióval (futás, biciklizés, illetve kardio-intervallumos edzésekkel) lefogyok, körülbelül 50 kg-ra és utána kezdek el formásítani, vagy közben már csináljam? Egyébként nagyon tetszik pl Jen Selter teste, azt szívesen elfogadnám.:D

2015. máj. 7. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Googleba: Sárga Kapszula

Alapismeretek (ez rövidebb)

Fegyencedzés (otthon is végezhető)

2015. máj. 7. 18:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, utána nézek! :)
2015. máj. 7. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Terveket találsz a neten, étrend is eléggé szigorú. Azt azért érdemes belátni, hogy a csontokból nem tudsz fogyni. Hiába adsz le minden zsírt, nem biztos hogy alkalmas a genetikád egy kiszemelt célt elérni. Most persze jó, hogy ilyeneket tűzöl ki, de sokan ezért is adják fel hamar.

Amikor guglizol, a divatos éhezéseket meg káposztazabálásokat kerüld ki.

Egyébként én is elfogadnám Jen Selter testét, csak nem úgy ahogy te gondolod :)

2015. máj. 7. 19:08
 4/8 Szergej55 ***** válasza:
Jen Selteréhez először konzultálj egy jól menő sebésszel. :D
2015. máj. 7. 20:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem is van benne egy kis plasztika is azért..de akkir is irigylésre méltó..
2015. máj. 8. 22:06
 6/8 Szergej55 ***** válasza:
Igen, konkrétan a valaga lesz plasztika, de ha azt ilyen megoldás nélkül érnéd el, az tényleg komoly lenne. :D
2015. máj. 9. 15:05
 7/8 szuperpocok ***** válasza:
100%

Ettől sajnos nem lesz fitness alakod. A kardiózást, vagyis a futást,biciklizést stb-ket minimalizáld.

A jó fitnesses, feszes alakhoz izmokat kell építened amihez nehéz súlyokat kell emelgetned.

Nem kell ettől megijedned, gondolom te is azt hiszed, hogy a nehéz súlyoktól nagy darab NDK-s úszónő lesz belőled. Megnyugtatlak afelől, hogy ez nem történhet meg veled, mert mivel nő vagy, nagyon kevés benned a tesztoszteron. A tesztoszteron nagyon fontos az izomépítéshez, és nektek ebből nincsen sok.

Azok akik miatt sokan azt hiszik, hogy a nehézsúlyos edzés szörnyet csinál a nőkből, azok pont tesztoszteronnal pumpálták tele magukat, nő létükre.

És javaslom, hogy ha Jen Selter féle popsit szeretnél, akkor a guggoljál, persze súlyokkal. Duzzasztja a vádlit, feszesíti a combot, kerekíti a fenekedet. A guggolás a nő legjobb barátja ;)

2015. máj. 13. 14:09
 8/8 Szergej55 ***** válasza:
Az erőemelőé is! :D
2015. máj. 13. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!