Rántott sajt bodys kaja?
Figyelt kérdés
off szezonban milyen ? néztem pl trapista sajt kalóriatáblázatát és elég sok fehérje van 100grammban majdnem 28gramm a fehérje, igaz a zsír is kb annyi de off szezonban kérdem, mivel még sehol nem láttam hogy fogyasztanák gyúrósok pedig magas a fehérje tartalma. Köszi!2015. máj. 7. 15:41
1/5 anonim válasza:
Félrekajálásnak számít, de nem kell behugyozni tőle. Néha meg lehet enni simán.
2/5 anonim válasza:
Nem is maga a sajt a legnagyobb baj, hanem hogy rajta a panír is marhasok olajat felvesz, azon kívül liszt és zsemlemorzsa nem pont a legjobb ch.
3/5 anonim válasza:
Ha off szezonban áttérsz ketogén diétára, akkor eheted bátran, csak a panírt kell átalakítani :D
Valóban sok fehérjét ad, de elég zsíros is (a light sajtok létjogosultságát személy szerint nem ismerem el, bár az én étrendem jelentősen eltér a testépítőkétől, ha valaha gyúrni fogok, akkor sem fogok váltani). A trappistánál lehet azért jobbfélét is találni egész OK áron.
4/5 anonim válasza:
Attól függ hogy csinálod. Vegyél valami minőségi sajtot, ne szemetet. Panírozd meg gluténmentes zsemlemorzsával és mandulaliszttel, süsd ki kókuszolajban, így már egész jó kaja. Persze így sem enném minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!