Mit mondjak az edzőmnek?
Figyelt kérdés
járok súlyzós edzésre de az edző ilyen 1perces maxokat csináltat velem. Meg ha elmarad az 1 edzés akkor úgy csinál mintha bekéne pótolni egyszerre. plusz 1 edzésen szinte minden izom cdoportot akar edzeni.2015. máj. 7. 13:44
1/15 anonim válasza:
És nem jó így?
Ő az edző, ő tudja, hogy mit, miért.
Kérdezd meg, hogy miért ennyit, miért ez. De ne számon kérd, csak magyarázza el, mert szeretnéd érteni is, hogy mit csinálsz.
Ha meg nem jöttök ki, akkor keress mást.
2/15 anonim válasza:
Te inkabb menj el zumbazni, ott nem kell erolkodni es a hangulat is jo
3/15 anonim válasza:
Mi az, hogy 1 perces max??
Amúgy valószínű (ha tudja mit csinál) teljes testes edzést végeztet veled, ami meg teljesen jó..
4/15 A kérdező kommentje:
"1perces max"= kis súly annyi ismétléssel amennyi csak megy egy percen keresztül.
2015. máj. 7. 17:07
5/15 A kérdező kommentje:
Amúgy mi az a zumba? te is zumbázol, hogy így tudod?
2015. máj. 7. 17:08
6/15 anonim válasza:
Szerintem az edződ nem ért hozzá. Ez nem erőnövelés, hanem állóképességi edzés.
7/15 anonim válasza:
Ja... Attól függ mi a cél. Ha erőfejlesztés és/vagy izomtömeg akkor az edződ valóban nem tudja mit csinál.
8/15 A kérdező kommentje:
igen. izomtömeg lenne az az elsődleges célom. de ha egyszerre edzek minden izom csoportot akkor nem úgy fogok regenerálódni. én így tudom.
2015. máj. 7. 17:50
9/15 anonim válasza:
Rosszul tudod, a teljes testes edzés jó, főleg kezdőknek az kell.
Ellenben ez az 1 perces baromság, meg edzés bepótlás ez nem is értem mi, vagy hogy a fejében milyen célt szolgál.
Utánakérdeznék, hogy ezt miért csináltatja, és hogy ez neked miért előnyös. (f**ság, de legalább kiderül, hogy tényleg ennyire tudatlan e).
10/15 A kérdező kommentje:
Lényegtelen. köszönöm a válaszokat.
Egyébként azt mondja ha megemlítem: "De ők testépítők!"
2015. máj. 7. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!