Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Táplálkozás! Nem értem!?

Táplálkozás! Nem értem!?

Figyelt kérdés
Lassan 2 eve gyurok itthon. Nem vagyok nagy testepito de az utobbi 3 honapba kicsit konolyabban vettem a dolgokat. Ds valaki azt mondja hogy este lefekves elott egyek valamit amibe van egy kis feherje is pl tojas hus stb... Mert hogy ejszaka alvas kozben gejlodik az ember. Valaki meg azt mondja hogy ne egyek este mer elhizok. Elhizni meg ugye nem akarok. Ja es altalaba este szoktam gyurni es gyuras utan ugye kell a kaja.de most akkor egyek este vagy ne!?!?!???????
2015. máj. 6. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel este gyúrsz, utána természetes hogy kell valamit enned.

Lefekvés előtt egy fél csésze túrót lenmagolajjal keverve szoktak ajánlani, vagy kazeint.

A kazein kb. 80 % fehérje, és 5 % zsír. Túró esetén ott a sovány túró, épp nemrég volt téma itt, van extrém alacsony zsírtartalmú 0,2g/100 g meggle.

2015. máj. 6. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:

2 év "pazarlás"... Akkor hízol, ha kalóriaplusszban vagy. Izmosodáshoz meg kalóriaplussz kell. Hogy mennyi zsír jön fel, az a kalóriaplussz nagyságától függ. Az éjszakai étkezés tiltása meg hatalmas baromság. Főleg ha este edzel. Ilyenkor kell edzés után fehérje és gyors szénhidrát is, de szilárd tápanyag mindenféleképpen.

Olvass kicsit a body.builder oldalon vagy a sárga kapszula könyvet, hogy legyen is fejlődés az edzés mögött.

2015. máj. 6. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Edzés után kell enni, tökmindegy mennyire van este. Szerinted miből lesz izom, ha nem kap tápanyagot a szervezet? Túl sok zsír akkor jön ha a napi kalória plusz túl nagy. Nem egy esti étkezésen múlik, hanem az egész napi bevitelen.
2015. máj. 6. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:
!?!?!?????? - Hisztéria?
2015. máj. 6. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!