Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A Peak Delicious Whey fehérjep...

A Peak Delicious Whey fehérjepor mennyire mondható jó választásnak?

Figyelt kérdés

Biztosan vannak ennél jobbak is és rosszabbak is, de mivel jelenleg még nem vagyok annyira jártas ebben a témában, kíváncsi lennék mások véleményére is. (Sajnos a peakshopnál minden vélemény csak arról szól, hogy mennyire finom. A jó íz nyilván nem hátrány, de nem is az a fő szempont.)

A célom jelenleg a fenntartható, egészséges súlyvesztés lenne (a minimális izomzat megtartása mellett).

Ezen felül szükségem lenne még ízületvédő(k)re is.

Előre is köszönöm a segítséget!

2015. máj. 3. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó, de nézd meg te is az összetételt és te is látod.:)
2015. máj. 3. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Stillmass, MHN, Myprotein Impact Whey ez mind jobb ár-érték arányú

Izületvédő: Pharmekal gyártótól Advanced Joint Support 4 havi adag 4990 Ft azaz kb. 1250 Ft/hó

2015. máj. 3. 20:49
 3/4 anonim válasza:

Peakshop véleményeket cenzúrázzák. Az enyém nem jelent meg például, ahol javasoltam a leendő vásárlóknak, hogy előbb egy 690 Ft-os mintán próbálják ki.

Szerintem a por nagyon rossz ízű. Eszméletlenül édes és mellékíz marad az ember szájában miután legyűrte.

Nekem kimondottan kínszenvedés meginni. Undorító, nem oldódik rendesen. Szóval nekem óriási csalódás.

És a lényeg: semmilyen változást nem érzek mióta eszem.

2015. máj. 6. 13:10
 4/4 anonim válasza:

Nagyon jól oldódik, nem értem az utolsó miért mondja, hogy nem.

Szerintem neked egyébként azért nem ez a legjobb választás, mert ez gyors felszívódású fehérje. A lassú felszívódású fehérjeshake több időre telít el, később éhezel meg. Nekem is Delicious Wheyem van, és miután megiszom, egyáltalán nem érzem, hogy eltelítene, egyszerűen csak olyan, mint vmi finom ital. :) Fogyási céllal szerintem praktikusabb lenne mást választani

2015. okt. 26. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!