Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A Fehérjepor mennyire hatásos?

A Fehérjepor mennyire hatásos?

Figyelt kérdés

Olvastam hogy szénhidrátot kellenne enni gyúrás elott, de akkor a fehérjét mikor (igyam-egyem)??

Mit egyek szénhidrátkent?

2015. ápr. 18. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Edzés előtt 1-1.5 órával egyél szilárd kaját. Teljes étkezés legyen. Fehérje és ch is kell. Edzés utàn meg igyál egy protein + gyors ch shaket. De az egész napi ètrend számít nem csak ezek.
2015. ápr. 18. 20:38
 2/11 TallandThin Boy ***** válasza:
Hatásos, mert gyorsan táplálékhoz juttatja az izmokat edzés után. De nem klün kell a szénhidrát és a fehérje, hanem egyben edzés után. Gyors felszívódású szénhidrát kell, pl.: szőlőcukor(dextróz).
2015. ápr. 18. 21:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Brutálisan hatásos. Ha nem eszel fehérjét egyáltalán, akkor ugyanis meghalsz. Úgyhogy szerintem ez elég jó hatás, hogy életben maradsz, én a helyedben fogyasztanám rendszeresen.
2015. ápr. 18. 22:20
 4/11 A kérdező kommentje:
De ha mondjuk veszek most feherjet.. Akkor azt mikor kell meg innom? Edzes elott vagy utan? Az jo ha feherjet bele rakom tejbe?? Es pl milyen szénhidrátot egyek mellé?
2015. ápr. 19. 07:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Mi az a gyors ch?
2015. ápr. 19. 07:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ch= szénhidrát (carbohydrate). A gyors pedig az, ami hamar szívódik fel, pl: dextróz (ez szőlőcukor), maltodextrin, vitargo, stb.
2015. ápr. 19. 07:56
 7/11 anonim válasza:
100%
Persze hogy jó, ha tejbe rakod a fehérjét! főleg a tejsavót! azért szedik ki a tejből drága gépekkel, hogy te visszarakd. :)
2015. ápr. 19. 08:02
 8/11 anonim ***** válasza:
valóban a proteinporból ki van vonva a laktóz, ezért kissé paradox, amit írsz, viszont azért ha mondjuk 30g port beleteszel 1 deci tejbe, akkor azért nem csinálsz akkora bajt, mert 1 deciben kb 4 g laktóz van :) vízzel a legjobb,meg ugye összeturmixolva még finom is, szóval nem nagyon indokolt tejbe tenni. de ha esetleg nagyon nem tudod meginni, nem lesz hatalmas bajod ha felesbe teszel tejet, meg vizet.
2015. ápr. 19. 09:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Inkább annyi a hátránya, hogy később szívódik fel valamennyivel és nem kell annyi tejcukor és tejzsír. Mert nem csak a cukrot távolítják el membránszűréssel, hanem a zsírt is.
2015. ápr. 19. 09:13
 10/11 anonim ***** válasza:
igaz, a zsírról megfeledkeztem
2015. ápr. 19. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!