Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van az, hogy 70kg-ba...

Miért van az, hogy 70kg-ba belenyomtam 5-öt, de utána le kellett vennem 45kg-ra hogy legalább 8-at bele tudjak nyomni?

Figyelt kérdés
És nemcsak fekvenyomásba, hanem mell-karnál szinte minden gyakorlatnál hamar elfárad a kezem s mellem.

2015. ápr. 30. 19:46
 1/8 Musclemore ***** válasza:

Nem kitartó az izomzatod, inkább 1ismmaxra jó, erre tippelek.

Genetika.

2015. ápr. 30. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálam akkor van nagyobb erővesztés a sorozatok közt, ha kevés ch ment előtte.
2015. ápr. 30. 19:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Első, eltaláltad, sajnos az 1 ismétlések viszont egész jól mennek :/ Nincs erre valamilyen mód vagy gyakorlat hogy kitartóbb legyen az izmom? Amúgy edzés előtt nem szoktam ch-t bevinni.
2015. ápr. 30. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Edzés előtt kb 1-1,5 órával kellene teljes étkezést bevinni.
2015. ápr. 30. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja, az megvan, ráadásul egész emberes adagokat szoktam magamba tömni edzés előtt is után is. Amúgy meg érdekes, guggolásnál nincs ilyen bajom, ott tudok fixen 80-nal guggolni és nem fárad el a lábam.
2015. ápr. 30. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Lábnál nálam sincs gyengülés, ez leginkább fekvenyomásnál van. Persze nem olyan durván, ahogy írtad.
2015. ápr. 30. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
A testrészek között fennállhat az izomszerkezetben különbség. Vegyesen is lehetnek gyors és lassú izomrostok. Ezt megfelelő edzésmódokkal lehet változtatni. Neked itt egy magas ismétlésszámú edzésterv segíthet. Fel kell menni 15-20 ismétlésre is akár. Erőltetni kell, ha változtatni akarsz rajta, de mellette érdemes tovább edzeni a meglévő adottságot is, tehát nyomj nagy súllyal is, ha teheted.
2015. ápr. 30. 20:36
 8/8 anonim válasza:
Az előttem írónak igaza van, a magas ismétlészámú edzés mellett kardio edzés is segíthet, főleg az úszás lenne a jó mert az minden izmot megmozgat
2015. máj. 1. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!