Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan gyúrjak felsőtestre?

Hogyan gyúrjak felsőtestre?

Figyelt kérdés

Lassan közeleg a nyár és gyúrni szeretnék. Alapban vékony és magas vagyok. Szerintetek saját test súlyos edzéssel elérhetem ezt?

[link]

Vagy tudnátok vmi tippet adni?

2015. ápr. 29. 16:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
És a láb? és miért kéne pont nyárra ? Hogyha csak nyárra akarod kigyúrni magad nem szeretetből/szenvedélyből akkor ezt nem fogod sokáig csinálni. :/
2015. ápr. 29. 16:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezt eléred szerintem. Tömegnövelő étrend és kemény edzések és szerintem simán megvan.
2015. ápr. 29. 16:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja é szerintem az a forma elérhető még fegyencel/saját testsúlyos edzéssel.
2015. ápr. 29. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:

Erre hogy kell gyúrni?

Pálcika ember, kockás hassal. Ehhez elég hasazni egy kicsit, de ez nem olyan menő mert minden vékony gyereknek kockás hasa van. Olyan mint a dagi nőknél a nagy mell.

2015. ápr. 29. 16:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Természetesen lábra is edzek gugolással, fekvővel, de ha van jobb ötleted szívesen várom. Egyébként már kezdek alakulni. S kösz.
2015. ápr. 29. 17:12
 6/11 anonim ***** válasza:
hú, ez a kép aztán hatalmas forma :D ehhez nem kell sokat edzeni, rendes kemény munkával ennél sokkal jobb lehetsz. tömegnövelő étrend, intenzív súlyzós edzések, egész testre és ne csak nyárig, hanem mindig :) pár év alatt szuper formád lehet. amúgy a fekvő az mióta láb edzés? lábra guggolás, kitörés, ha saját testsúlyos, akkor még sissy guggolás, egylábas guggolás
2015. ápr. 29. 18:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Van aki edzés nélkül ilyen. Kb nulla izom van a gyereken, ettől sokkal jobb lehet bármilyen edzéssel.
2015. ápr. 29. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:
fekvővel edzel lábra. Értem.
2015. ápr. 29. 20:22
 9/11 Szergej55 ***** válasza:
2020 nyarára már eléggé brutálisan festhetsz, ha most nekiállsz.
2015. ápr. 29. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Keményen kell nyomi a fehérjét ahhoz is.
2015. ápr. 29. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!