8 hónap alatt már "illett" volna kinőnöm ezeket a súlyokat lány létemre?
Figyelt kérdés
Két db egyenként max 8kg-os súlyzóm van, de kevés gyakorlatnál használom az összes súlyt.2015. ápr. 29. 10:30
1/6 anonim válasza:
Èn is 8 hónapja edzek és van jópár gyakorlat, aminél ilyeski súlyooat használok: pl.
Egykezes koncentrált bicepsz 6kg
egykezes tricepsz 4 kg
Fekvenyomás 7-7 vagy 8-8
Oldalemelés és döntött törzsű oldalemelés 4kg
tárogatás 5vagy 6 kg
nem tudom hogy ez jó e de engem is èrdekelne a kèrdès. Mondjuk jekem volt benne egy 2 hónapos diéta amikor nem csak hogy nem tudtam emelni ugye, de csökkentenem is kellett a súlyokat.
3/6 A kérdező kommentje:
Guggolást, kitörést is súlyokkal csinálod?
2015. ápr. 29. 10:59
4/6 anonim válasza:
Vannak olyan gyakorlatok amikhez kéne nagyobb súly, a guggolás pl. pont ilyen. De guggolásnál megpróbálhatod növelni az intenzitást úgy, hogy lelassítod a negatív szakaszt, és lentről indítod a gyakorlatot, tehát lent pihensz és nem fent.
5/6 anonim válasza:
Guggolás vagy guggoló gèpej vagy rúddal+ 10kilóval egyelőre ez nem megy túl jól. Kitörés 2db 9es
6/6 anonim válasza:
Egykezes evezésnél azért kellene a súly. Fekvenyomásnál is azért. Felhúzásnál ez szinte nem is súly. Guggolás úgyszint.
Persze nehezíteni lehet a lassú negatív szakaszokkal és a koncetrálással, de ezek et azért egy lánynak is nagyobb súllyal kell végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!