Felhúzás-Deadlift után érzem a hátamnak ezt a részét! (kép) ez természetes?
felhúzás után a hátamnak a jelölt részén furcsa érzést érzek, nem fáj konkrétan, hanem inkább ilyen furcsa nyomás, mintha valaki térdelne ott. ez normális, vagy kevesebb súllyal kéne, vagy helytelenül hajtom végre a gyakorlatot? itt a kép!
kepfeltoltes.hu/view/150428/h_t_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Vedd fel videóra, majd én segítek, megnézem. Lehetőleg oldalról.
Egyébként nekem is fájt a derekam, majd elkezdtem felhúzni és azóta nem fáj.
Wow, az a 120 kilo rengeteg kezdesnek. Nehogy ugy jarj, ahogy anno en, hogy egyik reggel az elozo napi deadlift miatt nem tudtam gyakorlatilag jarni, mert ugy gondoltam, hogy nem erdekel az edzo velemenye es 110 kiloval jo kezdokent szeriazni :D Most, miutan felepultem, szepen elkezdtem 60-rol menni felfele, rendesen megtanulva a technikat, odafigyelve az edzo szavaira.
De ennyit az en hulyesegemrol. Szerintem ez egyenfuggo is. Annak, akinek egy kicsit merevebb vagy gyengebb a dereka alapbol, azoknal konnyen elofordul nemi feszules, nyomaserzet deadlift utan (nekem szinte mindig van egy kis feszito erzes, de nem zavaro). Minden edzes elott melegeits be rendesen es edzes utan legyen meg a rendes levezetes. Es ha ram hallgatsz akkor eloszor minimalis sullyal elsajatitod eloszor a technikat mondjuk egy tukor mellett, figyelve mindenre (akar csak siman egy muanyag ruddal is, ami eleg szeles), majd szepen fokozatosan emeled a sulyokat akar 5 kilonkent, amig el nem ered a megfelelo tartomanyt. Sokkal jobb igy, mint hetekig nem csinalni semmit egy serules miatt :) Csak igy tovabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!