Segítség! Kéne egy tömegnövelő edzésterv? (minek kérdőjel)
Figyelt kérdés
Sziasztok össze tudnátok nekem írni egy gyilkolós tömegnövelős edzéstervet...ha valamit rosszul írtam akkor arra gondolok hogy nem undorító szálkamatyi hanem fedett szeretnék lenni ... nekem ennyit mondtak erről: nagy súly kevés ismétlés.. ha írtok nekem tervet előre is köszi :)2015. ápr. 27. 21:43
1/5 anonim válasza:
Talàlsz étrendeket a bodybuilder honlapon, fent az ètrendek fülnél. Van mellette edzéstervek fül, ott meg találsz elég sok edzéstervet. Ennél jobbat nem tudunk. ;)
2/5 Musclemore válasza:
"gyilkolós tömegnövelős edzésterv" erről akkora poént lehetne írni, de lusta vagyok:S
Átmozgattál már? Olvastad a sárga kapszulát? alapok megvannak?
3/5 anonim válasza:
Azt se írtad le mit csináltátl eddig, milyen felszereltségű teremben van lehetőséged edzeni és egy héten mennyit tudnál/szeretnél teremben tölteni, hány kiló vagy (esteleg tzs%). Minden változót figyelmenkívűl hagyva találtam neked egy megfelelő edzéstervet: mindennap 5 db fekvőtámasz. Viccen kívűl: részletezz és talán segíteni is tud majd valaki...
4/5 anonim válasza:
Fekvenyomás
Felhúzás
Guggolás
Ehhez jöhet még:
Tolódzkodás
Húzódzkodás szélesen
Kétkezes bicepsz
Vádli állva
Ha eddig nem edzettél, akkor ne egyből nagy súlyokkal indíts. Melegíts be rendesen, mert egy kemény sorozatot fogsz csinálni az alapgyakorlatokból, 6-8 ismétlés között. Ezt előzze meg 2-3 bemelegítő széria. Minden egyes gyakorlatnál melegíts be, az edzés elején is kocogj egy kicsit, csinálj karkörzéseket, fekvőtámaszokat, súly nélküli guggolásokat. Edzés végén nyújts! A kajára is figyelj. Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Megfogalmazhattad volna úgy is, hogy kérdés legyen!-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!