Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Revex 16 vagy Thermo Drine Pro?

Revex 16 vagy Thermo Drine Pro?

Figyelt kérdés

18/f

Heti 2-3 súlyzós edzés, 3 kardió mellett szeretnék valamit.

Melyiket ajánljátok ??

A Thermo Drine ugye termogén, revexben több az összetevő.. szerintetek melyik? Majdnem egy árban vannak.

Vagy van esetleg valami más ezeken kívül, ami szerintetek jobb? Ti mit használtok diétához?

Értelmes választ légy szíves! Köszönöm!!

2015. ápr. 26. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem releváns, mert biztos béna vagyok/fényevő, vagy a rák tudja, de nekem a Revex nem ért semmit. A második héten már 2x3-at szedtem, merthogy a 2x1 és 2x2-nek semmi hatása nem volt, de a 2x3 se csinált sok mindent. Annyi energiával látott el, amennyit a benne lévő koffein biztosított, de ennyi erővel ihattam volna napi két duplakávét is. Semmi egyéb hatását nem tapasztaltam.
2015. ápr. 26. 13:55
 2/2 Tyler913 ***** válasza:

Heti 3 helyett 5 kardiót ajánlok,reggel,éhgyomorra.

Előtte egy kis koffein.

Súlyzós edzések szintedtől függően heti 3-6x.

Fenntartási szint alatti kalóriabevitel.

Ennyi. A fentiektől ne várj semmi csodát. A pénzt inkább költsd arra,hogy a kajád rendben legyen.

2015. ápr. 26. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!