Tömegnövelés vagy szálkásítás?
Figyelt kérdés
Neki akarok állni edzeni itthon, hogy nyárra jobban nézzek ki. Eddig nagyon nem foglalkoztam vele, mert nem volt olyan vészes a felsőtestem. Csak vékony, nulla izom. Viszont mostanában eléggé megszedtem magam és a vékony izomtalan alapra zsír is ment (kb 6kg) most tipikus skinny fat vagyok :( mértem testzsírt is 20,5 volt. Mit gondoltok, ha itthon akarok edzeni akkor szálkásítás vagy tömegnövelés?2015. ápr. 25. 18:32
1/10 anonim válasza:
Gondold át a kérdést.
Mondtad, hogy semmi izom nincs rajtad. Akkor minek akarsz szálkásítani, hogy jól látszódjon a semmi ? :D
2/10 anonim válasza:
Lassan tömegelj, ha nincs durván sok zsír.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát ha tömegelnék akkor még jönne fel zsír amit nagyon nem akarok, mert így is elég gáz márxd
2015. ápr. 25. 18:42
4/10 A kérdező kommentje:
Hát 20.5 százalék
2015. ápr. 25. 18:42
6/10 A kérdező kommentje:
Küldök privátban
2015. ápr. 25. 18:58
7/10 anonim válasza:
Nincs nagyon sok zsír, tömegelj.
8/10 A kérdező kommentje:
És itthoni edzés pl. Fegyenc plusz ha tömegelnék
lehet változás?
2015. ápr. 25. 19:06
9/10 anonim válasza:
Lehet, de súlyzóssal többre mennél.
10/10 A kérdező kommentje:
Ok akkor szerzek be egyet
Köszi
2015. ápr. 25. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!